Radio Slave naar Nederland

Partyscene Redactie | 6 februari 2007
headlines

Matthew Edwards a.k.a. Radio Slave staat op zaterdag 3 maart op Bold in Panama. De laatste keer dat de man in ons land was, stond hij op het Free Your Mind festival. Nu in de herkansing.

radio slaveRadio Slave is niet voor één gat of genre te vangen, hoewel de Brit behoorlijk de minimale richting aanhoudt. Op Bold komt hij twee uur lang een dj-set doen, waar ongetwijfeld een groot deel van zijn eigen tracks de revue zullen passeren. En dat is leuk, want de dj is een koning wat remixen en re-editten betreft. Van de meest uiteenlopende genres en nummers maakt hij zijn eigen versies, zodat die naadloos in zijn sets passen. Zo maakte Matt al dikke edits van nummers van Kylie Minoque, Justin Timberlake, New Order en Christina Aguilera en zijn zijn remixen in menig platenkoffer te vinden.

Matt is een bezig baasje, want naast tracks en remixen als Radio Slave, brengt hij ook muziek uit onder aliassen als Matthew E, Quiet Village, Sea Devils en Rekid. Eind vorig jaar scoorde hij als Radio Slave nog een enorme clubhit met My Bleep, die grijsgedraaid is door dj´s als John Digweed, Pete Tong, Carl Craig en Erol Alkan. Zijn nummers en dus ook zijn dj-sets zijn simpel, uiterst effectief en met een meesleepende groove. Als het maar feest is. Dat is zeker wat je op zaterdag 3 maart in Panama gaat krijgen. Radio Slave wordt bijgestaan door Victor Coral, Lupe en Marcello.   

  

BOLD @ Panama, Amsterdam

Zaterdag 3 maart

Line-up: Radio Slave, Victor Coral, Lupe, Marcello

Tijd: 23:00 - 04:00

Prijs: €10,- (vvk) €15,- (deur)

Meer info vind je op www.chemistry.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws