DJ Nomar wint finale Twstd dj contest

Partyscene Redactie | 6 februari 2007
headlines

Afgelopen zaterdag wist Ramon Brouwer a.k.a. DJ Nomar de finale van de Twstd dj contest in Paradiso te winnen. Hij versloeg drie andere finalisten.

Het was weer spannend in Paradiso. Samen met Jan Boom, F.O.X. en Emiel stond Nomar in de finale in Paradiso. Na lang beraad koos de vakjury Nomar als winnaar van de Twstd dj contest 2006. Ook het publiek vond hem de beste dj, maar omdat Nomar de juryprijs had, schoof de publieksprijs door naar F.O.X. “Het was een mega spannende finale met gigantisch veel talent. Het was geen makkelijke keuze voor de jury want alle vier zijn het veelbelovende namen in dj land,” vertelt Dennis Luts, eigenaar van het TWSTd DJ café en medeoprichter en voormalig organisator van Dance Valley.

nomar

Het afgelopen jaar vonden in Twstd de voorrondes plaats, waar zo’n 150 dj’s aan deelnamen. Nomar krijgt met het winnen een opleiding tot producer, ter waarde van 1945 euro, cadeau. Ook wordt hij resident bij Twstd en mag hij optreden tijdens het TWSTd QNSDY Outdoor Event op het Weteringsplantsoen tijdens Koninginnedag. Het feest was nog niet voorbij, want na de finale traden Honey Dijon en Jamie Lie A Kwie, de winnaar van 2005, nog aan achter de decks. De contest vond voor de derde keer plaats en is bedoeld om beginnende dj’s en producers een kans te geven om door te breken.    

Meer info vind je op www.twstd.nl.

Foto: Imagehunters

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws