Bekendheid Amsterdam Dance Event groeit

Partyscene Redactie | 5 februari 2007
headlines

Data ADE 2007 bekend

De data van het Amsterdam Dance Event zijn bekend gemaakt. Dit jaar vindt het evenement plaats van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 oktober. De organisatie van het grootste clubfestival ter wereld verwacht 70.000 dance liefhebbers in de Amsterdamse clubs. Uiteraard is het Felix Meritis het toneel voor discussie tussen peilers uit de dansindustrie.

De internationale bekendheid van het ADE groeit enorm“De internationale bekendheid van het ADE groeit enorm,” zegt organisator Richard Zijlma. Hij verwelkomde vorig jaar meer dan 550 dj’s en acts, die in meer dan veertig locaties optraden. “Alles wijst erop dat de conferentie dit jaar verder zal groeien en met 1800 dance professionals uitverkoopt. ADE wordt steeds meer gezien als de plek voor platenlabels, agenten, managers om dj’s en artiesten te presenteren. “Dit geeft het publiek de kans een zeer divers programma te bezoeken”, aldus Zijlma.   

Komend jaar wil de organisatie nog meer internationale clubbers verwelkomen op het ADE. Door het grote aanbod van artiesten, de lage prijzen van vliegtickets wordt het ADE door steeds meer clubbers uit Europa bezocht. Van de 70.000 bezoekers worden dan ook 25.000 uit omringende landen als Engeland, Duitsland en België verwacht. 

Amsterdam Dance Event  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws