Twisted Cultures in de Winkel van Sinkel (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Twisted Cultures zal in de Winkel van Sinkel zorgen voor weergaloze avonden, waarbij vooral combinaties centraal staan. Verschillende soorten muziekstijlen die naadloos op elkaar aansluiten in elke zaal, waarbij house, techhouse, techno, deephouse, minimal, goa (psy-trance), progressive en trance centraal staan.

Een stukje Ibiza in hartje Nederland, een stukje internationale dance in de grote sfeervolle zaal van de Winkel van Sinkel. Deephouse, minimal, techhouse, house en techno zullen elkaar afwisselen, aanvullen en overlappen door geniale sets van bekende nationale en internationale DJs en nationale en internationale talenten. De werfkelder van de Winkel van Sinkel heeft een super undergroundsfeer en is dus super geschikt voor psytrance, goatrance en progressive van de bovenste plank.

Elke Twisted Cultures zullen bepaalde culturen, landen, uitingen, kunststromingen, subculturen en volkeren centraal staan in de aankleding, cocktails en entertainment. Op deze manier is het evenement niet alleen een mix van talent en ervaring, van muziekgenres, van underground en trendy, van mensen, maar ook van culturen.

Zaterdag 24 februari zullen voor deze eerste editie in de Winkel van Sinkel Nuno dos Santos, Bart Skils en Steve Rachmad hun opwachting maken. Twisted Cultures maakt ook onderdeel uit van de Neo Classica CD Release tour van Steve Rachmad en daarmee zorgt Twisted Cultures weer voor een super avond in Utrecht.



Steve Rachmad is een van de grootste techno exportproducten van Nederland en is wereldwijd bekend om zijn gevarieerde energetische technosets in de breedste zin. Met de beste minimal en technoplaten weet hij al jaren het publiek helemaal los te krijgen en heeft hij wereldwijd vele fans weten te vergaren. Nu komt Steve Rachmad met zijn nieuwe CD, Neo Classica waarmee iedereen een stukje Steve in huis kan halen.

In de underground area zorgen In Progress residents UP en Winston Wolf voor een spetterende avond met Goa en Progressive! De heren hebben in het verleden vaker samen gedraaid op de in Utrecht legendarische Nexus avonden.

Dus zaterdag 24 februari met Nuno dos Santos, Bart Skils, Steve Rachmad, UP en Winston Wolf in de Winkel van Sinkel voor maar 10 euro!

Twisted Cultures
Zaterdag 24 feb
Winkel van Sinkel, Utrecht

Main (minimal, deephouse, techno):
Steve Rachmad (Neo Classica Album Release Tour)
Bart Skils
Nuno dos Santos

Underground (Psytranc, Goa, Progressive):
Winston Wolf
UP

Entre: 10 euro
VVk: 10 euro (ticketservice, easyticket, Beep!)

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws