Deep Dish in de Gashouder & Panama

Partyscene Redactie | 12 januari 2007
headlines

Met oudjaar werd met het uitverkochte Loveland feest al duidelijk dat niet alleen de techno van Awakenings goed aanslaat in de markante ronde Amsterdamse locatie.
Samen maar toch solo
Naast de techno van Awakenings en de house sound van A Brand New Year zullen ook de deephouse en progressive tunes van Ali van Deep Dish door de ton gaan rollen op zaterdag 31 maart. Hij zal worden bijgestaan door de huidige nummer 2 dj van de wereld, Armin van Buuren, wiens radioshow onlangs naar Slam FM verhuisde. 3000 partypeople kunnen van 22.00 tot 07.00 los gaan en op 18 januari start de voorverkoop, o.a. via de onderstaande Armada site.

De andere helft van Deep Dish, Sharam, zal op zondag 28 januari tijdens Natural een 4 uurs set ten gehore gaan brengen in de Panama. Miss Nine verzorgt de opwarming, zoals ze al vaker tijdens de tour van Deep Dish heeft gedaan. Ook mixte ze de Yoshitoshi Ibiza op het Yoshitoshi label welke lovend ontvangen werd door vele critici.

Uit deze twee losse optredens blijkt wederom dat het duo na jarenlange samenwerking heeft besloten om tijdelijk beide solo aan de slag te gaan. De tijdelijke scheiding van het succesvolle duo werpt zijn vruchten af. Sharam scoort momenteel in de hitlijsten met zijn release Party All The Time op het eigen Yoshitoshi label. Naast met touren en produceren houden ze zich druk bezig met de labels Deep Dish Records, Yoshitoshi Recordings en Shinichi Recordings.

Partyscene mag exclusief voor deze twee avonden 2x2 plekken op de gastenlijst verloten. Dus log in en check de winnen sectie!

www.armadaevents.com

www.panama.nl

Sharam - Party All The Time

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws