Fedde le Grand doet Robbie Williams

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vandaar dat het management van Fedde le Grand bij deze officieel kan bevestigen dat DJ Fedde le Grand een remix gemaakt heeft voor niemand minder dan Robbie Williams! Nooit eerder stond Robbie een Nederlandse DJ toe zijn muziek onder handen te nemen.



Het gaat om een dance versie voor in de clubs van Robbie Williams eerstvolgende single Bongo Bong / Je ne taime plus (afkomstig van het album Rudebox). Wanneer de nieuwe plaat, inclusief de verbouwde versie van Fedde le Grand, uitkomt is nog niet bekend. Naar alle verwachting ligt hij binnen een paar weken in de winkels.

Het is de tweede keer in korte tijd dat internationale supersterren belangstelling tonen voor Fedde. Eerder werd al bekend dat de Detroitse hip-hop crew D12 (the Dirty Dozen van Eminem) met zijn hit Put Your Hands Up For Detroit aan de haal ging. De release hiervan staat gepland voor januari of februari 2007. Zie ook: www.D12world.com.

Meer internationaal nieuws: begin maart 2007 start Fedde le Grand zijn tour door Australi, waar hij o.a. geboekt is voor Two Tribes, het grootste dance festival down under. Vanaf mei 2007 gaat hij on tour door Amerika. Voor de laatste updates zie: www.feddelegrand.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws