Petitie voor Awakenings

Partyscene Redactie | 14 december 2006
headlines

Gisteren meldde Partyscene al dat er problemen waren rond de oud & nieuw editie van Awakenings. Nu is er een online petitie opgezet, in de hoop dat het feest alsnog doorgaat.

awakeningsAwakenings gaat zoals het er nu uit ziet niet door met oud & nieuw. Stadsdeelvoorzitter Rob Post van Amsterdam-Noord heeft namelijk besloten om de vergunning voor de Awakenings Newyears Special in de NDSM niet te verlenen. Voornaamste rede is er niet genoeg politie ingezet zou kunnen worden, terwijl al acht maanden bekend is dat dit feest gegeven gaat worden. Wel worden er op 31 december op de IJ-oever andere feesten gegeven, waar wel een vergunning voor verleend is.

 

Het intrekken van de vergunning stuit op boze reacties en verontwaardigde bezoekers van het evenement. Er is daarom een petitie in het leven geroepen, die gericht is aan Stadsdeel Amsterdam-Noord. Awakenings Oud/Nieuw gaat door! Je kunt daar je stem achterlaten met het verzoek dat Awakenings gewoon doorgang kan vinden. Nu maar hopen voor organisatie en bezoekers dat de overheid naar haar burgers luistert.

Je kunt de petitie Awakenings Oud/Nieuw gaat door! hier tekenen.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws