Houseplay

Partyscene Redactie | 12 december 2006
headlines

Houseplay heeft op vrijdag 22 december een spetterende line-up in petto. Onder meer de Shapeshifters zullen zorgen voor opzwepende beats en knetterende energie in Panama.

Zo net voor de kerst is het nog even goed knallen op Houseplay. De organisatie heeft daarvoor een aanlokkelijk programma samengesteld. Allereerst is het Britse duo Shapeshisfters opgetrommeld als headliner. Simon Marlin en Max Reich hebben de laatste jaren veel van zich laten horen met tracks als Incredible en Back to Basics, en met Lola’s Theme had de groep in de zomer van 2004 een wereldwijd clubknaller te pakken. Hun opzwepende en moddervette grooves deden Panama al een keer eerder op zijn grondvesten schudden en dat zal tijdens deze editie van Housplay niet anders zijn.

shapeshifters

Ook achter de decks staat Martijn ten Velden oftewel MTV. Deze dj en producer komt oorspronkelijk uit Nederland, maar verruilde ons land op zijn 18e in voor Londen, waar hij nog steeds woont. Zijn tracks en remixen worden veelvuldig gedraaid en hij werkt veel met de Engelse dj en producer Mark Knight. Martijn maakte onlangs ook een remix van Exceeder, de hit van Mason. Ook hij staat op Houseplay, nu met zijn maatje en studiopartner The Maker. Exceeder maakte wereldwijd diepe indruk en op deze avond zullen Mason & The Maker een live optreden geven, vol overstuurde synths en poppy beats. De studio is het domein van residents Jan Boom en El Sandro.

Meer info vind je op www.panama.nl.     

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws