Masterclass Dave Clarke

Partyscene Redactie | 7 december 2006
headlines

Altijd al willen weten wat de trucs zijn van techno meester Dave Clarke en hoe hij zijn set mixt en opbouwt? Binnenkort kan het, want voor 3FM Serious Request wordt een masterclass van de dj geveild.

dave clarkeDave Clarke staat bekend om zijn snelle en vooral ook eigenzinnige manier van mixen. De man geeft natuurlijk zelden tot nooit een kijkje in de keuken, maar maakt nu een uitzondering. Speciaal voor 3FM Serious Request, in het Glazen Huis op de Neude in Utrecht, waar de radiozender geld ophaalt voor het Rode Kruis, laat hij een masterclass veilen, waarin hij zijn kennis over het mixen en draaien zal overbrengen. Door de masterclass Mixing by DaveClarke aan te bieden, zet de dj zich ook in voor het goede doel.

 

Het startschot voor de actie wordt gegeven op maandag 18 december. Vanaf 16.00 uur die dag kun je dan gaan bieden. Een klein groepje hoogste bieders krijgen dan op dinsdag 19 december de exclusieve masterclass van Dave, tussen 18.00 en 20.00 uur, ergens in Amsterdam. Drie dj’s van 3FM gaan opnieuw zes dagen voor kerstmis het Glazen Huis in. Ze eten dan niet en zamelen geld in voor het Rode Kruis, door bijvoorbeeld luisteraars te laten betalen om een plaat te horen en door verschillende dingen te veilen, waaronder dus deze masterclass.

Hieronder alvast een voorproefje: Dave Clarke op Perfection 04.04.03

Meer info vind je op www.3fm.nl/veiling.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws