Absolutely Fresh is jarig

Partyscene Redactie | 23 november 2006
headlines

Nog een jarige. Absolutely Fresh Entertainment uit Enschede, bekend van de Absolutely Fresh feesten in die stad, viert zaterdag 9 december het driejarig bestaan. Dat gebeurt met een gratis feest.

isisHet gaat goed met Absolutely Fresh. De feesten in het oosten van het land zij populair en worden goed bezocht. “Terugkijkend op de afgelopen drie jaar, mogen we concluderen dat Enschede en omstreken hebben laten zien dat er wel degelijk een markt is voor hoogwaardige clubmuziek,” aldus de organisatie. Om het publiek dat drie jaar lang trouw op de feesten af kwam te bedanken is er een speciale editie van Absolutely Fresh georganiseerd, die op zaterdag 9 december plaats vindt in Paddy’s, in Enschede. Geen omhooggevallen gekkigheid dan, maar gewoon goede dj’s, goede muziek en een goede sfeer. En toch, vanwege de verjaardag, wat extra verrassingen.

Dj’s die het festijn op komen leuken zijn Isis en Brian S, die vanzelfsprekend weten hoe de voetjes van de dansvloer te krijgen zijn. De avond wordt geopend door Absolutely Fresh resident Marc Vano. Dat alles wordt ondersteund met fraaie vocalen en zo mogelijk nog fraaiere visuele effecten. Het feest begint om 23.00 uur en gaat minstens door tot 5 uur ’s ochtends. De entree is helemaal gratis, maar wees er toch vroeg bij, want de capaciteit is beperkt en kleed je vooral feestelijk.

Surf voor meer info naar www.absolutelyfresh.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws