Patrick Chardronnet krijgt tweede kans in 11 tijdens 360

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En met een goede reden, want toen Patrick afgelopen juli voor het eerst in Nederland zou optreden, crashte zijn laptop tijdens de soundcheck om vervolgens nimmer weer te ontwaken. Ondanks deze teleurstelling maakten Nuno en Patrice er een uitbundige nacht van en was Patrick onder de indruk. Hij beloofde snel terug te komen om het publiek dat special voor hem gekomen was toch te geven waar ze voor waren gekomen.



Patrick Chardronnet...

Ondanks zijn 17 jaar studio ervaring is Chardronnet pas sinds een paar jaar op de bhne te bewonderen. Deze zomer stal hij de show naast opkomende artiesten als Anja Schneider en Sebo K tijdens het Sonar festival. En niet alleen als live-artiest gaat het Chardronnet voor de wind, hij maakt ook naam als producer. In 2004 gaf het befaamde Duitse label Raum hem zijn eerste kans met de release van zijn track Ledge dat een instant hit werd. Dat succes leidde tot tracks op de Pokerflat releases Bugnology en Poker Flat Volume 4 en hij trok de aandacht van namen als Dominik Eulberg en Steve Bug. Het was echter zijn release Eve by Day op Connaisseur die definitief zijn doorbraak betekende in 2005. Zijn meest recente projecten zijn remixen van Goldfish und Der Dulzs track Privacy, Claude Von Strokes 7 Deadly Sins en Man in a Box van Cosmic Sandwich.
360 is een avond met dansmuziek zonder de tunnelvisie van heersende trends. Gastheren Patrice en Nuno brengen sophisticated, vaak zeldzame tracks ten gehore met als rode draad emotie, groove en dansbaarheid. In december zal de Engelse Andrew Weatherall gast-DJ zijn bij 360.

Vrijdag_17 november
360
Live: Patrick Chardronnet (Pokerflat, Connaisseur, Frankfurt)
DJs Nuno dos Santos, Patrice Bamel
OPEN WOUND videoperformance by Arnout Hulskamp |
Entre 12 euro | 11_ben_je_zelf pashouders 10 euro
www.360-music.org
www.nunodossantos.nl
www.screenism.com

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws