Hyves top 10

Partyscene Redactie | 3 november 2006
headlines

Op internet gelden andere muzieknormen dan in de platenzaak. Het gaat hier niet om hoeveel cd’s je verkoopt, maar hoeveel keer je nummer gedraaid wordt op Hyves.nl. Dat levert pas status op, én meer vrienden! En hopelijk meer optredens uiteraard.

Erick's profiel op hyves.nl
De rockende house sounds doen het in ons land tegenwoordig niet alleen goed in de clubs en de plaatselijke kroeg, maar ook op Holland’s meest populaire vrindensite. Niet Tiësto staat hier op nummer 1, maar Erick Eerdhuijzen, oftewel Erick E. Dit omdat zijn track The Beat is Rockin' als testnummer gebruikt werd toen Hyves met de muziekfunctie kwam, en het nummer ook in het persbericht is meegenomen. Tevens was het nummer nog niet uitgebracht, wat het dus ook een interessante track maakte voor de bezoekers die het nummer uit de clubs kenden.

Ondanks zijn wat saaie en ongepimpte profiel heeft hij samen met zijn maatjes Roog en Gregor Salto de top 10 stevig in handen, met maar liefst zes nummers en mash ups. Daarnaast is Partysquad hier te vinden met hun eigen ode aan Hyves, en Ilse DeLange. Maar ook artiesten die voor het grote publiek volslagen onbekend zijn worden hier goed beluisterd, zoals ene Bas met het nummer Everytime We Touch.

Ben je het hier niet mee eens dan kan je natuurlijk deze lijst beïnvloeden door driftig op andere nummers (van bevriende artiesten) te klikken of de track gewoon op je eigen profiel te zetten en zo het nummer makkelijk te verspreiden.

www.hyves.nl/muziek

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws