Party on the beach

Partyscene Redactie | 18 mei 2006
headlines

De zomer is al behoorlijk aan het doorbreken. De zon schijnt (meestal), de winterjassen zijn verhuist naar zolder en laarzen hebben plaats gemaakt voor slippertjes.

Dat het zomer wordt is niemand ontgaan. Zeker niet aan alle strandtenten. De feesten kunnen dit weekend niet op! In bijna iedere badplaats is wel een gezellige zomerse Party! Hier een overzicht voor als je er nog geen hebt uitgekozen.

Donderdag 18 mei

Openingsfeest Strand aan de Maas – Rotterdam

Het stadsstrand in Rotterdam opent haar deuren weer en bijt de spits af met een leuk en gezellig strandfeest aan de Maas.

Blijburg

Vrijdag 19 mei

Jazz Juice – Blijburg aan Zee – Amsterdam

Lekker genieten aan het stadsstrand van Amsterdam, tijdens de Jazz Juice, de naam zegt het al. Lekkere Jazzy muziek vanaf 20.00 en jawel, helemaal gratis!

Vrijdag 19 mei

Waste of Time – Bloomingdale – Bloemendaal aan Zee

Iedere vrijdag is er bij Bloomingdale het gratis feest, WOT, lekker muziek van onder andere la Nina, Melly Mel en Murphy!

Het duurt van 20.00 tot 00.00 dus gewoon lekker een avondje stappen.

 Vrijdag 19 mei – zondag 21 mei

Meer Jazz Festival – Hoofddorp

Heb je zin in een heel weekend vol Jazz klanken? Dan moet je zeker even naar Hoofddorp, want daar is dit weekend het gratis toegankelijke, Meer Jazz Festival. Hier zullen allemaal verschillende bandjes spelen, zoals Brazilian Jazz Duo, Dixieland Crackerjacks en Bad Habit.

Billabong

Zaterdag 20 mei

Vamos a La Playa – Billabong Beach – Scheveningen

Een superfeest aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Het feest wordt gehosed door AndYou? En beloofd heel erg gezellig te worden.

Zaterdag 20 mei

Openingsfeest Whoosah – Whoosah – Scheveningen

Ook beachclub Whoosah opend dit weekend het zomerse party seizoen met een spetterend feestje. Lekker de hele nacht door feesten tot een uur of 04.00 op muziek van onder andere DJ Raymundo.

Zondag 21 mei

Sneakers – BLM9 – Bloemendaal aan Zee

Het openingsfeest van Sneakers in BLM9. Lekker uit je dak gaan voordat je maandag weer naar je werk toe moet! Dit is de perfecte uitlaatklep! Dansen tot je voeten niet meer kunnen op de muziek van Fredde Le Grand, Youri Donatz en meer!

Vida BonitaZondag 21 mei

Openingsfeest Vida Bonita - Kijkduin

Lekker feesten en dat al om 16.00 in de middag. Het kan niet beter! Ben je een feest beest en wil je gelijk vanuit zaterdagnacht door feesten! Dan is dit je kans. Feesten op het strand van Kijkduin.

Een compleet weekend dus….met heel veel leuke feesten, het zal moeilijk kiezen worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws