Remf DJ en Producers beurs: Inschrijvingen gestart!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hoe kan het dat er voor al deze mensen in de dancescne lange tijd geen overkoepelende beurs was? De eerste editie van het langverwachte initiatief om dit gemis op te vullen is er nu!

De beurs
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november gaat de eerste editie van deze nieuwe beurs van start in het Hilton Hotel, Rotterdam. De beurs bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond is alles wat met muziek te maken heeft te vinden. Hier kun je naar hartelust struinen tussen duizenden 12 inches, LP-s en cd-s. Tevens is er merchandising te koop en zijn er ook bedrijven vertegenwoordigd waar je je kunt aanmelden als nieuw talent of waar je je misschien kunt profileren als artiest.

De eerste etage van het Hilton Hotel staat in het teken van DJ en Producer apparatuur en workshops. Er zijn al aardig wat grote namen uit de DJ en Producer wereld die hebben toegezegd en er volgen er nog steeds meer! Er zullen ook een aantal primeurs te zien zijn op apparatuur gebied. Daarover binnenkort meer nieuws via de site.

De beurs is gericht op alle personen die deejayen, produceren, muziek kopen of interesse in dance en black music in zijn algemeenheid hebben. Of je nu beginnend, gevorderd of professioneel bezig bent met de muziek. Het doel van de beurs is om iedereen bij elkaar te brengen die dance een warm hart toedraagt!

Wil je zelf (een deel van) je muziekverzameling kwijt? Dat kan, want al vanaf 7,50 per platenbak kun je ruimte reserveren om zelf platen/cd-s te verkopen. Neem gerust contact met ons op!

Gratis inschrijven
Per heden kun je je gratis inschrijven voor de beurs! Er is beperkte capaciteit, dus wacht er niet te lang mee. We vragen je om wat extra gegevens in te vullen ivm je muziek- en equipment interesses. Die kun je matchen aan bedrijven, standhouders en apparatuur, aanwezig op de beurs. Wel zo makkelijk als je thuis al kunt bepalen wat je wilt zien en weten. Hou de site ook in de gaten ivm de vele workshops die er zullen komen. Je kunt je inschrijven via: www.beatcontrol.nl.

Remf festival
De beurs is een nieuw initiatief en vormt een vast onderdeel van het nieuwe Rotterdam Electronic Music Festival (www.remf.nl), wat van donderdag 9 tot en met zaterdag 10 november gaat plaatsvinden. Dit festival richt zich op de elektronische muziekliefhebber in de meest brede zin van het woord. In een wervelend avond- en nachtprogramma treedt een keur aan artiesten op.




Facts DJ & Producers Fair
Lokatie:
Hilton, Rotterdam (4 minuten lopen van Rotterdam CS)
Entree:
Gratis entree bij inschrijving
Openingstijden:
Vrijdag 10 november 15.00 21.00 uur
Zaterdag 11 november 12.00 17.00 uur

Begane grond:
Creative Center + Music Fair + DJ stuff
Bovenzaal / overloop:
DJ & Producers equipment

Meer info / inschrijven:
www.beatcontrol.nl / www.remf.nl/beurs
Standhouders info:
[email]beurs@musikatremenda.nl[/email]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws