Electric Kingdom

Partyscene Redactie | 10 oktober 2006
headlines

Westbam en zijn vrienden gaan weer op rooftocht. Onder het motto "We need to maximize to energize!" trekt de Duitse dj met zijn posse door Europa.

electric kingdomDe Electric Kingdom tour is geen vreemde in ons land en Westbam is altijd een graag geziene gast achter de draaittafels. De Berlijnse dj gaat op 27 oktober van start met een omvangrijke tour langs vele clubs in Europa. Leider Westbam wordt bijgestaan door Hardy Hard en de Russische hotshot Lady Waks. Naast deze drie is ook TL Pimps onderdeel van het circus, een live act met onder meer Westbam zelf.

Als koene ridders en gewapend met overdonderende en rauwe electrobeats jaagt het gezelschap deze herfst door steden als Berlijn, Praag, Hamburg en St. Petersburg. Op zaterdag 4 november slaan Westbam & Co hun tenten op in Utrecht, om korte metten te maken met de Winkel van Sinkel. Ze worden daarbij ondersteund door Jesse Voorn, de nieuwe resident van Electric Kingdom in Nederland. Trek je harnas aan en feest met deze feestbeesten mee tot in de vroege uurtjes.

Meer info vind je op www.electric-kingdom.de.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws