Fitalic debuut album

Partyscene Redactie | 26 september 2006
headlines

De Nederlandse producer Fitalic gaat gestaag omhoog met zijn carrière. Na vele releases heeft hij dan eindelijk zijn debuutalbum afgerond, dat deze maand uitkomt.

fitalic coverNee, we hebben niet per ongeluk een F in plaats van een V ingetoetst, de naam waaronder de Nederlandse producer Robin Fitter platen maakt is Fitalic en dat doet hij al jaren zo. Hier in Nederland lijkt zijn naam een beetje aan het grote publiek voorbij te gaan, maar in het buitenland is hij des te groter. Fitalic bracht al een indrukwekkende stroom aan releases uit, op befaamde labels als Bedrock (van John Digweed), Vapour, Iboga, Plastik Park en Nascent, maar ook bij majors als Sony en Emi. Internationaal gezien heeft hij zich daarmee gevestigd als een van de groteren namen binnen de progressive en tribal house scene. Ook zijn live reputatie snelt hem vooruit.

Het heeft even geduurd, maar de producer heeft toch tijd gevonden om zijn debuutalbum te maken. Het schijfje gaat Atomic Atmosphere heten en wordt uitgebracht op het label Tribal Vision Records. Fitalic brengt er een fusie van progressive, house, trance, techno en breaks op samen, waarmee hij eens en temeer zijn reputatie als electronische kameleon waar maakt.    

 

Tracklist:

1. Lost in Space
2. Liquid Motion
3. Atomic Atmosphere
4. The Way
5. Airflow
6. Manufactured Miracles
7. Into the Night
8. Twisted Diffusion
9. Distructible

Surf voor meer info ook naar www.fitalic.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws