Motion is terug

Partyscene Redactie | 18 september 2006
headlines

Dance-organisator Motion uit Amsterdam bestaat drie jaar. In een relatief korte tijd heeft Motion zichzelf op de Nederlandse dancekaart gezet, onder meer door optredens van wereldberoemde artiesten en grootschalige mediacampagnes.

Darren EmersonMotion wil graag anders zijn dan anderen, een buitenbeentje. Dat zie je terug in de entourage en het publiek. Vooral aan de aankleding en vormgeving worden veel aandacht besteed. Maar de belangrijkste factor de afgelopen drie jaar zijn de geweldige line-up's waarmee Motion zijn publiek verwent. In het eerste weekend van oktober staat er na een zomerstop weer een editie van Motion op het programma. Op zaterdag 7 oktober draait de befaamde dj Darren Emerson in de Amsterdamse Panama.

Zes jaar geleden besloot Darren Emerson de meest succesvolle live-technoband ooit - Underworld dus - de rug toe te keren. Meer dan tien jaar lang maakte hij deel uit van het vermaarde technoband. Dit was niet zonder reden. Hij wilde zich meer richten op zijn oude liefde: het draaien. En met succes. Hij reist al jaren de hele wereld over om te doen waar hij bij Underworld ook goed in was: de zaal op zijn kop zetten!

Naast deze headliner heeft Motion nog drie acts op het programma staan, te weten de Proluctors, Mplay en Jesse Voorn. De Proluctors mogen zich vanaf 7 oktober officieel Motion resident dj's noemen. Jesse Voorn staat bekend om zijn heerlijke platenkeuze en weet het publiek Motion flyeraltijd te boeien. Mplay is het aanstormend talent van deze avond. Hij zal iedereen bewijzen dat hij niet voor niets door Motion is uitgekozen om een set neer te zetten.

Naast al dit muzikale geweld, kun je uiteraard van Motion weer een prachtig gestylde locatie verwachten. De decoratie die elke keer weer anders is zal zoals gebruikelijk worden aangevuld met de visuals van het VJ collectief Vision Impossible. Het entertainment tenslotte is dit keer groots en zoals altijd van een hoog niveau.

  • Motion present Darren Emerson
  • Zaterdag 7 oktober 2006
  • Panama, Amsterdam
  • Line-up: Darren Emerson (UK), Proluctors, Jesse Voorn, Mplay, Vision Impossible (VJ)
  • www.club-motion.eu

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws