Now&Wow wegens verbouwingen gesloten

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 16 september zal het eerste evenement plaatsvinden in de Now&Wow en wel Bazar Curieux om precies te zijn. Hierbij werken Nighttown en Now&Wow samen om een groots muzikaal festival neer te zetten. Hierna is onze club weer voor een korte periode gesloten, maar zaterdag 7 oktober zal de eerste N&W club night weer worden gegeven!

Bij de verbouwingen aan de 10e verdieping komt natuurlijk een hele hoop kijken. Daarom is ertoe besloten onze club tijdelijk te sluiten, totdat de werkzaamheden de gang van het publiek niet meer zullen belemmeren Zo moeten er 2 personenliften worden bewerkstelligd naar de 10e verdieping toe alwaar er een compleet nieuwe ruimte wordt gerealiseerd. Deze ruimte zal voor diverse doeleinden worden aangewend.

Bovendien is het ook tijd voor de nodige kleine cosmetische ingrepen aan de Now&Wow zalen zelf. Echter, er zal niet al te dramatisch worden verbouwd, dus verwacht geen opvallende veranderingen.

Zoals hierboven al genoemd vindt op zaterdag 16 september de eenmalige special Bazar Curieux, in samenwerking met Nighttown, plaats. Op zaterdag 7 oktober is er de eerste reguliere Now&Wow club night! Meer informatie over de programmering van de maand oktober volgt snel op www.now-wow.com en via onze nieuwsbrief.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze situatie en wij danken jullie voor jullie trouwe bezoek. We hopen jullie in ieder geval 16 september te verwelkomen bij Bazar Curieux en vanaf 7 oktober weer de enige echte Now&Wow feesten!

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de allerlaatste nieuwtje omtrent onze club. Kijk op onze website www.now-wow.com en schrijf je tevens in voor onze mailing list.

Voor meer informatie over Bazar Curieux in Now&Wow verwijzen we je, naast onze website, ook naar www.motelmozaique.nl

Zie ook: Now&Wow tijdelijk dicht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws