Jazzy, Dubfire & Larkin

Partyscene Redactie | 21 juli 2006
headlines

Kenny LarkinDe komende tijd zijn er in het bijna jarige Panama enkele grote namen te vinden die niet vaak in Nederland te horen zijn. Zoals Jazzy Jeff op zaterdag 5 augustus, mede doorgebroken met de instant classic Summertime samen met Will Smith aka The Fresh Prince. Deze draaitafel kunstenaar komt overigens niet alleen, Sharam Jey die vanaf Extrema’s Solar Weekend vandaan komt, zal hem begeleiden deze avond.

De donderdagen van de maand juli staan bij Panama in het teken van techno. Na drie donder dagen met o.a. John Acquaviva en Funk D’Void is het tijd voor een nieuwe editie. Op 27 juli zullen de Detroitse techno held Kenny Larkin en het Nederlandse techno zwaargewichten Bart Skils en Jerome komen knallen.

Kenny Larkin, geboren en getogen te Detroit, is van de tweede lichting Detroit techno DJ’s. Samen met jeugdvriend Richie Hawtin en protégé Derrick May is hij een van de aanjagers van de Detroit techno scene. Sinds de release van Azimuth, zijn eerste en veel geloofde album is Kenny’s carrière in een stroomversnelling geraakt. Hij heeft sindsdien meer dan 3 miljoen kilometer gereisd, opgetreden op de grootste festivals voor menigten van tien-duizenden mensen en de nodige eigen tracks en remixes afgeleverd. In ’94 was het einde van de tunnel in zicht nadat twee bewapende mannen Kenny beschoten in zijn woonplaats te Detroit. Gelukkig bracht hij het er goed vanaf. Ondertussen zijn we 12 jaar verder en is zijn nieuwste album getiteld Keys, Strings, Tambourines uit.

Dubfire

En vrijdag 4 augustus a.s. is hij terug: Ali Shriazinia oftewel Dubfire van het Amerikaanse DJ/producer duo Deep Dish. De avond is onderdeel van  hun George Is On World Tour, de promotietour voor het gelijknamige nieuwe studio-album van deze Grammy Award winnende house-helden. Deep Dish staat bekend om de heerlijke, opbouwende house-sets waarbij diepe progressive wordt afgewisseld met peaktime floorfillers. Het nieuwe album heeft reeds grote hits voortgebracht met tracks als Flashdance, Say Hello, Dreams featuring Stevie Nicks en de nieuwste single Sacramento. Naast produceren reist het duo de hele wereld over om het Deep Dish virus te verspreiden middels geweldige performances. Onlangs stonden ze beiden nog op Extrema Outdoor waar, met een monsterlijke DJ set, werkelijk het dak van het festival knalde! Toch komen ze het beste tot hun recht in intieme clubs, dus 4 augustus is die mogelijkheid er weer eens in Nederland.

Voor meer informatie: www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws