Special Edition: All is One invites Carl Craig

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor deze bijzondere gelegenheid heeft de organisatie de wereldberoemde producer en DJ Carl Craig (us) uitgenodigd. Carl heeft dubbel en dik zijn sporen verdiend in de dance historie van de afgelopen 15 jaar. Samen met Derrick May en Juan Atkins zijn ze de hoofdrolspelers uit de Detroitse scene. Zijn grote doorbraak kwam met de release van Paperclip People in het begin van de jaren negentig. Craig staat aan het roer van zijn label Planet-E. Zijn nieuwste EP, New Tres Demented, is net uit en nu al wederom een succes! Zo vaak is hij niet in Nederland, mis deze kans niet.


De line-up:

The Altar
De grote zaal van Paradiso zal het podium worden voor een zinnenprikkelend spektakel onder de regie van de Detroit grootheid Carl Craig, Hollandse legendes Dimitri, Isis, de volledige band van Quazar (Amsterdams eerste houseband, jaaaa ze treden weer op!), Aroma Jockey ODO7, vjs Seicho Kabinet Azar en Dusi.


Carl Craig...

The Chapel
En als dat nog niet genoeg is, neem dan een uitstapje naar de kosmische bovenzaal. Daar zul je de warme beats vinden van befaamde dj en producer uit Zweden Jeff Bennett, Angelo en 16 Bit Lolitas (ook wel de Nederlandse Deep Dish genoemd).

The Dungeons
Voor de avonturiers onder ons wordt een geheel eigen wereld gecreerd in de kerkers van Paradiso. Daar vind je een gedurfde mix van akoestische en elektronische dansmuziek waaronder global, trance, dub en reggae. Geef je over aan de fijngevoeligheid van Egbert Jan Weeber, Tommy, Kareem Raihani en de RootsReggaeDubStylee.


De kaarten zijn slechts 15 euro (incl), voorverkoop via AUB Ticketshop, de grotere postkantoren en www.ticketservice.nl. Vergeet niet je ceremonile outfit aan te doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws