FreeFunk Festival zondag 2 juli 2006 (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze zit vol met hoogtepunten zoals onder andere Kraak & Smaak (live), Roog, Funk D Void, Joost van Bellen, Remy en Sebastin Leger (live). Buiten een klinkende line-up op de mainstage en in de electrofunk tent is er nu ook een derde podium aan het festival toegevoegd en zijn de friends pakketten in de verkoop gegaan.

Het FreeFunk Festival is gratis te bezoeken en toch is steun altijd te gebruiken. Daarom zijn er weer FreeFunk Friends tickets te koop. Hiervoor krijg je een speciaal ontworpen FreeFunk Friends T-shirt, toegang tot de speciale Friends area met uitzicht op het hoofdpodium, drie consumptiebonnen en verschillende leuke extras. De tickets kosten 20,- en zijn verkrijgbaar bij Sounds in Venlo (www.sounds-venlo.nl) of via de website; www.freefunkfestival.nl

Zoals al gezegd is er een derde podium aan de programmering toegevoegd. De organisatie biedt met het podium een plek aan getalenteerde regionale helden. Allemaal djs die ieder met hun eigen stijl al veelvuldig bewezen hebben dat ze een feestje kunnen bouwen! Daarom staan op deze local fairground de volgende namen; Ralf S, Flipped, Barry Lapr, Cosmic Dragon, Svaiy & Vekx en DJ Ghetto Vs, Rudebwoy. Deze area kun je vinden op de festivalmarkt.



Zondag 2 juni gaan vanaf 11.00 uur de poorten van het schitterende Julianapark van Venlo open. Het festival is gratis te bezoeken en zeer goed bereikbaar via het openbaar vervoer, met het NS station op 1 minuut loopafstand. Wil je meer informatie over alle ins en outs van het festival Bezoek dan de website www.freefunkfestival.nl


Evenement: FreeFunk Festival
Datum: 02-07-2006
Locatie: Julianapark, Venlo
Tijd: van 11.00 tot 01.00 uur
Entree: GRATIS
Bezoekers: Maximaal 10.000 (dus kom op tijd)
Reisduur: 1 minuut lopen vanaf NS station of parkeergarage Arsenaal
Line-up: Hoofdpodium: Kraak & Smaak (live), Roog, Joost van Bellen, DJ Mes (US), The Funktransplant (live), Penotties, Jesse Voorn, Sam o Neall, Yaiza-di-Jockey, Boy Born.
Electrofunk tent: Funk D Void (UK), Remy, Sebastien Leger (FR) (live), 16 Bit Lolitas, Ren Amesz, Dominggus, Base, Placid Vs. Hotshower, The FunkFreakerz.
Local Fairground: Ralf S, Flipped, Barry Lapr, Cosmic Dragon, Svaiy & Vekx, DJ Ghetto Vs, Rudebwoy

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws