B-Switched in Studio 80

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Esther, Estroe, Zoe Xenia, drie dames, drie stijlen, n kokend feest.

B-Switched dook tot nu toe drie keer op in de Nederlandse agendas met rockende feestjes in de Poema, het Wilhelmina Pakhuis en de kick-off in Studio 80. Het buitenland lonkt ondertussen ook want begin mei staat het eerste buitenlandse uitstapje gepland naar de Oekrane. In Kiev zal het trio de Nederlandse eer hoog houden met haar eigenzinnige mix van electronica.

Studio 80 is de plek waar B-Switched haar geboorte vierde en zal op 9 juni wederom aangedaan worden voor een heftige sessie. Het is niet toevallig dat er gekozen is voor Studio 80, de intieme sfeer en het vette geluidssysteem maken de 80 een ideale plek voor B-Switched.

B-Switched gedraagt zich als een modern soundsystem, er zal geswitched worden tussen dj-sets van Esther en Estroe en een live-set door Zo Xenia. Het leuke aan B-Switched is dat de dames al zo erg op elkaar ingespeeld zijn dat de avond veel weg heeft van een ouderwetse jam-sessie, maar dan met platen en lap-tops. De underground divas zullen een hete brei van house/minimal/electro en detroit techno neerzetten aangevuld met Zo Xenias kippenvel opwekkende vocals.

B-switched is een magisch verbond, aangegaan door drie muziekliefhebbers waaronder twee djs/producers en n vocaliste/live-act. B-Switched is een concept waarin geswitched kan worden van een back2back djset met vocals, naar een liveset met louter eigen producties en weer terug naar een pure dj-set. B-switched zijn Esther, Estroe en ZoXenia. THEY TURN YOU ON!

Be prepared! B-Switched!



B-Switched
Vrijdag 9 juni 2006
Studio 80, Rembrandtplein 17, Amsterdam

Artiesten: Esther, Estroe, Zo Xenia

Entree 5,-
Start 22.00 uur
Eind 3.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws