Lowlands podcast online

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op het gebied van muziek is in de nieuwe Llovcast onder andere de nieuwste single van Muse te horen. Muse is een van de hoofdacts op de veertiende editie van het festival. Ook muziek van bands als Belle & Sebastian, The Veils en Snow Patrol komt langs in de uitzending. In een interview vertelt Maarten van Lokven, verantwoordelijk voor de site productie van Lowlands, over de bijzondere festivaltenten op het terrein. Literaire bijdragen komen van dichters Ingmar Heytze en Vrouwkje Tuinman. Kunstenares Astrid Aries vertelt over de Biechtstoel, een installatie bestaande uit een geluidsdicht huisje.

De Lowlands Llovcast is een vierwekelijkse uitzending van ongeveer vijfenveertig minuten. Bezoekers van de Lowlands website kunnen de uitzendingen gratis downloaden en beluisteren. Ook kunnen ze berichten (liefdesverklaringen, programmawensen, moppen, sterke verhalen) voor de uitzending achterlaten via de Skypevoicemail.

Niet in de LLovcast, maar wel in het nieuws op de Lowlands website: het einde van de Vroege Vogelactie. Festivalgangers kunnen nog enkele dagen tickets kopen met 10 euro korting. Vanaf zaterdag 3 juni zijn alleen normale tickets verkrijgbaar. Voor CJP-leden maakt de organisatie een uitzondering; zij kunnen -zolang de voorraad strekt- nog tot 3 juli Vroege Vogeltickets kopen.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2006
18 19 20 augustus 2006, Evenemententerrein Walibi World Biddinghuizen

Vroege Vogels-ticket: 107,50 (3 dagen festival incl. kamperen met tent, parkeren, pendelbus, excl. servicekosten)

Vroege Vogels Combi-ticket: 126,25 (idem + 3 dagen toegang tot Walibi World tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Walibi World op een datum naar keuze in 2006 met uitzondering van donderdag 17 augustus).

Ticketprijzen vanaf zaterdag 3 juni: 117,50 of combiticket 136,25

Camper Camping-ticket: 25 ,- (geldig voor 1 camper/caravan + 1 (voor)tent op max 30m2, excl servicekosten). Te koop zolang de voorraad strekt.

Kaartverkoop vanaf zaterdag 4 februari, 10.00h door Ticket Service via 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, VVV`s en GWK`s, 0900-300.1250 ( 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws