Volvo Ocean Race

Partyscene Redactie | 30 mei 2006
headlines

Deze grote race is al een tijdje bezig. De Volvo Ocean Race duurt namelijk vanaf november tot met 17 juni. Niet zomaar even de zee op dus.

Volvo Ocean RaceDe Ocean Race bestaat al 32 jaar. De eerste race werd gehouden in 1973 – 1974. Tot vorig jaar heette de race nog Whitbread Ocean Race.

Behalve dat er wordt geraced over de oceaan, worden er ook “In Port races” gehouden in de verschillende havens. Ook in Nederland zal er een In Port Race worden gehouden. Op zaterdag 10 juni zal voor de kust van Hoek van Holland en de rivier de Maas de In Port race van start gaan. Deze zeilrace zal bovendien gepaard gaan met diverse activiteiten op en om het water. Het hoogtepunt zal een race over de rivier zijn, met als finish het centrum van Rotterdam, vlakbij de Erasmusbrug.

Overdag kun je onder andere meevaren op een mooie boot, waar lekkere muziek gedraaid wordt en kun je de hele In Port race goed volgen.

Maar het echte spektakel zal in de avond plaats vinden! In de avond wordt de 7seas party gehouden, wederom op een boot, met verschillende DJ’s. Behalve de DJ’s op de boot zal er ook nog een spetterend concert op de Maas worden gegeven door niemand minder dan DJ Tiesto!!!! Op de partyboot kun je dit van dichtbij meemaken!!!

Wil jij ook het concert van DJ Tiesto meemaken en heb je zin in een gezellige dag en nacht op het water? Kijk dan op www.rotterdamvor.nl voor meer info!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws