Galantis laat weer nieuwe track horen

Ivo Mollemans | 7 december 2016
music

Het duo Galantis brak door met de hit ‘Runaway (U & I)’ en sindsdien is het aantal fans blijven stijgen. Hun laatste track die ze maakten met Hook N Sling, ‘Love On Me’, is inmiddels ook overal op de radio te horen. Dit zijn zeker niet de enige bekende platen die ze hebben uitgebracht en dat laat zien dat ze zowel op het podium als in de studio gigantisch productief bezig zijn. Hun nieuwste release ligt namelijk alweer klaar en ze draaiden hem zelfs al meerdere malen in hun shows.

Galantis – Pillow Fight

Tijdens hun show op 16 november in San Jose draaiden ze de track voor het eerst en de reactie uit het publiek schijnt zeer enthousiast te zijn geweest. De track maakt gebruik van mannelijke vocalen en een melodie die behoorlijk opvalt. Er gaan zelfs geruchten dat het de vocalist Matthew Koma zou kunnen zijn.

LEES OOK: ‘Bar Fight’: kneppelharde rammer van Delta Heavy

Het nummer wordt ingeleid door een vocaal die alle aandacht naar zich toetrekt. Daarna bouwt de track snel op richting een euforische drop waar een catchy melodie het overneemt. De drums zijn behoorlijk goed verwerkt in het nummer en wanneer het energieniveau daalt nemen de vocalen het weer over.

Wanneer de track precies gaat uitkomen is vooralsnog onbekend, maar hou het duo in de gaten voor een releasedate. Hieronder is de track te horen toen ze hem live draaiden in San Jose.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws