De Ultieme Fantasie

Partyscene Redactie | 18 mei 2006
headlines

Nederland is in de ban van Temptation Island V. De ultieme fantasie, 4 koppels testen hun liefde voor elkaar op het zonovergoten Phuket, waar ze verleid worden door sexy vrijgezellen.

Alweer het vijfde seizoen van Temtation Island is bezig. Ieder jaar zie je de koppels langzaam uit elkaar vallen en zwichten voor de verleiders. Je kunt je afvragen waarom er nog steeds mensen zijn die hun relatie op het spel zetten met een dergelijk programma. Want na vijf jaar van bedrog, verdriet en veel pijn, is Temptation Island nog steeds een waanzinnig succes, zowel onder de kijkers als onder degene die eraan meedoen.

TemptationHoe kan je ook verwachten dat er geen gevoelens voor elkaar zullen ontstaan, want alles werkt eraan mee. Je zit op een tropisch eiland, badend in luxe, heerlijk eten, lekkere cocktails, iedere avond feest, leuke uitstapjes en mannen en vrouwen die voor jou alles doen om je maar te krijgen. De ideale sfeer om verliefd te worden en dan is het ook niet verbazingwekkend dat je gevoelens gaat krijgen voor een man die vuurwerk voor je afsteekt op het strand, terwijl jullie samen een fles heerlijke champagne op drinken. Maar denk je echt dat een man zoals hij, thuisgekomen weer ooit zoiets voor je zal doen? Vergeet het maar. Of een vrouw die je aanbidt en je voeten masseert terwijl jij van een cocktail geniet, zal ze dit thuis ook iedere avond doen? HA…natuurlijk niet.

Elkaar trouw blijven is makkelijker dan je denkt, je moeten gewoon leren te relativeren, weten dat de man of vrouw die op het andere eiland zit, het wel al 3 jaar met jou heeft weten uit te houden en onvoorwaardelijk van je houdt. Met zo een instelling heb je de kans om het te halen. Met zo een instelling kan jij misschien wel mee doen aan Temptation Island 6, laat Nederland zien dat het ook anders kan, doe niet mee om te zien OF jullie het volhouden, maar doe mee om te laten zien DAT jullie het vol houden. Dat zou iedereen zijn instelling moeten zijn.

Maar ach, we blijven toch mensen hè. En voor iedereen die wel zin heeft om binnenkort lekker verleid te worden? Die heeft geluk, want op vrijdag 26 mei hosed The Powerzone in Amsterdam het Temptation Island feest! Compleet met palmbomen, cocktails, jacuzzis en de verleiders uit Temptation Island zullen ook aanwezig zijn.

Voor kaarten kijk op www.ticketbox.nl en voor meer info kun je kijken op www.thepowerzone.nl

Laat je verleiden en jouw ultieme fantasie uitkomen…BE THERE!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws