Mason & The Maker Launch Party

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vorige zomer gooide de 26-jarige Amsterdammer al hoge ogen met zijn plaat The Screetch, maar met zijn nieuwe plaat Exceeder gaat het momenteel pas helemaal los. Nadat er een paar mp3's over het internet verspreid werden, ging het nummer van hand tot hand en is het nummer op hoge rotatie gekomen bij Tiga, Sander Kleinenberg, Jesper Daelback, Dr Lektroluv, Freeform Five, The Youngsters en vele anderen. Het nummer is nu uit in Nederland op Middle Of The Road Music (die na 2 dagen uitverkocht gelijk moest worden bijgeperst), en wordt in april uitgebracht op Great Stuff Recordings, waarna er alweer vele andere releases klaarliggen om de wereld in gestuurd te worden, die allen zijn geluid van synthpop, electro en funky breaks bevatten.



Mason heeft namelijk een beetje moeite met stilzitten. In het buitenland heeft hij al redelijk aan de weg getimmerd met zijn dj tours door Azie, Zuid Amerika, USA en Rusland, hij schrijft muziek voor commercials, en maakt remixen voor diverse labels. Sinds winter 2006 heeft hij zijn muziek in een live-vorm gegoten met zijn muzikale partner Coen Berrier (bekend van Husan, Mothership en vele andere projecten). De naam hiervan is Mason & The Maker, en het is een redelijk gestoorde energieke electronica-band, die een complete weergave geeft van de muzikale breedte van dit duo.



Om zijn live-act te presenteren en tevens de release van Exceeder te vieren, organiseert Electronation een launch party in de Bitterzoet op 16 april (Pasen). Uiteraard zal er een live performance zijn van Mason & The Maker, maar ook Gigolo Records Mount Sims (USA) zal een dj set komen doen, alsmede Terry Toner, Generik en Mason zelf. Het feest is van 20.00 tot 03.00 en kost 10 euro.

www.dj-mason.com
www.electronation.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws