RUSH @ Paard

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De zonnebrillen, T-shirts, rokjes en alles wat maar luchtig is mag weer aan. Helemaal natuurlijk voor RUSH op vrijdag 14 april in het Paard van Troje in Den Haag. Met Brian S., Laidback Luke & Jaziah op een missie om je te laten bumpen & grinden. Natuurlijk kan er op een avond als deze n iemand niet ontbreken voor het essentile ondeugende toefje op de taart en dat is miss Nickie Nicole herself.

Ja ja, fijn he? Het mag weer. Lekker naar buiten, de terrasjes op en daarna lekker de club in. Vinden wij ook hoor. Doe maar gek. Het mag. Daarom ook deze bump n grind editie met niets anders dan het beste van de onvervalst sexy RUSH-sound. Waar Victor Coral vooral de rock n roll kant op zoekt is het Brian die altijd voor die speciale bounce in zijn sets zorgt. Erg lekker, vooral voor de lente. Al zeggen we het zelf. De zoetsappige kitsch van Laidback Luke past hier goed bij en Jaziah, ach die is zo veelzijdig. De funky shizzle is wel aan hem toevertrouwd. Samengevat: its getting hot in herrre, so take of all your clothes! Dat is een beetje de steelo van de avond.

RUSH is inmiddels ook in Den Haag een vaste waarde geworden met haar 2-maandelijkse avond in t Paard. Een volle bak, goede muziek en dito sfeer zorgen al weer bijna een jaar lang voor memorabele avonden. Om er zeker van te zijn dat je de avond mee kan maken, wordt geadviseerd je kaartje bij een van de voorverkoop adressen te halen. Dit scheelt je trouwens meteen 5 euro, ook mooi meegenomen.



Vrijdag 14 april
RUSH @ Paard
Line-up: Brian S., Laidback Luke, Jaziah, Nickie Nicole
Locatie: Paard van Troje, Den Haag
Tijd: 23:00 05:00
Prijs: 10,- (vvk) 15,- (deur)

Voorverkoop info:
Den Haag: Hype, Prinsenstraat 4 // Confused, Van Diemenstraat // Paard van Troje, Prinsegracht 12
Rotterdam: Hype - Witte de Withstraat 30

Beep!: Online via www.beep.nl
Ticketbox: Via alle ticketbox outlets, call center 0900-9393 en www.ticketbox.nl
Uitburo: AUB ticketshop, Leidseplein. 0900-0191, kosten 0,40 euro per minuut. www.aub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws