Eenendertig gaat verder

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De organisatie 23plus8 heeft met de eerste twee edities van deze vernieuwende energieke clubavond zeker iets losgemaakt bij het publiek, en de lat hoog gelegd voor haarzelf. Het publiek blijven verrassen, dat is belangrijk, en dat is ook zeker wat ze van plan is dit keer weer te doen.

Eenendertig is anders, het is vernieuwend. Eenendertig gaat verder dan het combineren van house muziek met live entertainment, het gaat om een vermenging van subculturen, zo zegt Marwijn van der Poel, beter bekend als Marcussion. Natuurlijk blijft Eenendertig primair een clubavond, maar we bieden het publiek veel meer dan alleen housemuziek. Het is een avond voor een breed publiek, iedereen moet zich welkom en thuis voelen bij ons. We doen dingen die misschien op het eerste oog helemaal niet bij elkaar lijken te passen, maar dat hoeft ook niet. De mensen hoeven niet alles te snappen, het prikkelen van de zintuigen van het publiek, daar gaat het ons om. We willen de mensen een avond bieden die ze bijblijft.

Joost Caliente: Tijdens de vorige editie hadden we allerlei verschillende soorten mensen in de zaal, die allemaal los gingen op onze housemuziek. Dat is gewoon heel mooi om te zien.



Ook deze keer zal de avond weer gevuld worden met uplifting housemuziek, gecombineerd met een aantal verrassende live acts. Naast de vaste 23plus8 acts, zoals Joost Caliente ft Marcussion (percussie), Timmid, MC 12 OClock en Compared 2 U We Rock (club-breaking), zullen er opnieuw een aantal gast performances te zien zijn. Medeorganisator Michel Cedee: Met Eenendertig willen we ook een podium bieden aan jonge creatieve artiesten. Tijdens Eenendertig bieden we hen de mogelijkheid om hun talenten te vertonen aan het publiek. We hebben ook dit keer weer een aantal goeie muzikanten weten te vinden, waarmee we een spectaculaire act hebben voorbereid. We zullen het publiek zeker opnieuw gaan verrassen.

Eenendertig is de perfecte avond voor mensen met een bredere kijk op dance, die meer willen dan alleen naar muziek luisteren. Een avond intens beleven, met maximale impact, dat is waar Eenendertig voor staat!

De entree voor Eenendertig is ook deze keer nog gratis en de deuren openen om 22.00 uur.

Naam: 31, Eenendertig
Datum: Donderdag 27 april 2006
Locatie: News Caf Groningen
Artiesten: Joost Caliente ft. Marcussion, Timmid, Compared 2 U We Rock, MC 12 OClock, diverse gast artiesten
Aanvang: 22.00 uur
Entree: Gratis

Verdere info op:
www.23plus8.com
www.djtimmid.nl
www.c2uwr.nl
www.newscafe.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws