Little Italy welcomes Marco Carola

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Waar hij, met uitzondering van een afterparty, de laatste anderhalf jaar slechts op festivals te zien was, gaat The Man Train nu eindelijk weer eens een intieme club in vuur en vlam zetten.

Dat Marco Carola een DJ is die zich in de Poema thuis voelt bewees hij oktober 2004 toen hij samen met Paco Osuna Utrecht totaal op zijn kop zette met zijn SouthSideGrooves. We zijn dan ook meer dan blij deze meester voor de tweede keer in Poema te mogen verwelkomen. Dit keer stapt hij in Napels op het vliegtuig voor een minstens vier uur durende set.
Carola staat voor vernieuwende techno. Het laatste jaar is hij zich meer gaan toeleggen op minimalere techno met zijn label Do.Mi.No: Domestic Minimal Noise. Verwacht op dit label geen trage minimale house la Villalobos of Luciano, maar minimale techno met een drive. Ook zijn sets zijn de laatste tijd wat minimaler, maar zijn funky drive zit er nog overduidelijk in.

Carola zal worden bijgestaan door Sander Baan en Wouter de Moor. Eerstgenoemde, resident en organisator van Phonocult en L!NK, opent de avond met een set van twee uur. Sander Baan vergaart de laatste maanden steeds meer bekendheid met sets op kwaliteitsfeesten als Static en Magnetronik. Met boekingen in Parijs, Munchen, Madrid en Berlijn is het duidelijk dat Nederland absoluut zijn eindstation niet is. Ook Wouter de Moor vertoont zijn kunsten allang niet meer alleen binnen de grenzen van ons land: ook in Malta en Zuid-Korea maakte men inmiddels kennis met zijn funky techno. Wouter zal de avond op passende wijze afsluiten, en verder gaan waar Carola na zijn 4-uursset gebleven is.



Kaarten voor deze avond zijn voor 12,50 euro in de voorverkoop te krijgen via TicketBox (www.ticketbox.nl), en kosten 15,00 euro aan de deur. De deuren van de Poema openen zich om 23.00 uur en zullen in ieder geval tot 07.00 uur open blijven.

De voorlopige Poema-agenda voor de komende maanden:
Zaterdag 25 maart: Innovate Schranzen und Tanzen
Zaterdag 1 april: Marco Carola (IT)
Zaterdag 15 april: Justin Berkovi (UK)
Vrijdag 21 april: L!NK (gratis!) met Bart Skils
Zaterdag 22 april: Jay Denham (USA) & Pounding Grooves (UK)
Vrijdag 28 april: Queensnight met Paco Osuna (SP)
Zaterdag 29 april: Queensday Special met Mistress Barbara (CAN)
Zaterdag 10 juni: Magnetronik 1 year anniversary

Club POEMA
Drieharingstraat 22
3511BJ Utrecht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws