Nieuw concept Sander Kleinenberg: This Is (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

2006 brengt ons het einde van dit succesvolle concept, en een nieuw begin voor Sander. This Is markeert een nieuwe bladzijde in zijn carrire. Voortbordurend op waar Sander voor staat, zal dit nieuwe concept verder gaan waar Everybody stopte. Superstar djs, high quality feesten, maar met de humoristische inslag die we van Sander gewend zijn. London en New York zullen de vaste basis worden voor dit feest, dankzij Sanders tweemaandelijkse residencies in Ministry of Sound en Crobar. Komende zomer zal het concept haar territorium uitbreiden met de zondag in Ibizas Pacha.

Maar eerst, is het tijd voor het land waar This Is ontstaan is. Op 28 april zal Sander groots uitpakken in de Maassilo in Rotterdam. De line up liegt er niet om. De volledige A-list van djs zal Sander deze avond helpen zijn boodschap over te brengen.

Pete Tong Pete Tong is Engelands meest geliefde dj. Hij heeft geen award nodig om zijn populariteit te bevestigen en hij doet niet cool om zijn geloofwaardigheid te behouden. Pete is al acht jaar lang presentator van BBC Radio 1s legendarische Essential Selection show, de meest beluisterde show met een mondiaal bereik van meer dan 12 miljoen mensen. Hij is geaccepteerd door de mainstream, en gerespecteerd door de underground.

Remy Luisteren naar Remy is puur plezier. Voor de mensen die dit nog niet hebben mogen ervaren: jullie hebben iets gemist. Een man die kalm en volgens sommigen zelfs verlegen overkomt, eist als hij achter de draaitafels staat macht en het respect op, op een ongelooflijk innemende manier.

Tom Novy Tom Novy staat altijd garant voor de meest vreemde situaties. Deze man houdt van gekkenhuis, champagne, en mooie vrouwen. Maar naast dit alles is hij een van de meest getalenteerde artiesten in de dance scene. Wereldwijde chart successen en optredens in de beste clubs van de wereld zijn hem niet vreemd.

Don Diablo De 25-jarige Don Diablo is de nieuwste artiest die op het punt staat de wereldwijde dance scene te bestormen. Als dj maakt Don elk publiek gek met een mis van electro, techno, breakbeat, rock en een hele stapel homemade bootlegs, dit zijn geluid fris, vernieuwend en energiek maken. Zijn slogan? Confusion is only the beginning!

Sharam Jey DJ/producer Sharam Jey uit Duitsland is een echte allrounder. Als een echte muziek liefhebber en artiest, grijpt hij iedere gelegenheid die hij krijgt aan om zijn muziek dichterbij clubbers over de hele wereld te brengen. Op de grens tussen house, techno, electro en disconouveau, zorgt hij voor complete mayhem op de dansvloer.

Nick K. Nick K.s dj sets hebben een uniek, hypnotisch geluid vol opwinding. Het kan het beste omschreven worden als een adrenaline trip naar een climax en weer terug, door het house territorium. Momenteel heeft Nick een maandelijkse residency bij 3FMs Ministry of Beats.

Baggi De van oorsprong Bosnische dj Baggi Begovic, heeft momenteel een residency in de Rotterdamse club Revolution. Hij kwam in 1995 naar Nederland, en raakte, door zijn werk bij the Boot Barocca, geinfecteerd met het dance virus. Baggi draait een mix van groove, tribal, tech-house en diepe uplifting club.

Sander Kleinenberg zelf behoeft weinig introductie. Door de jaren heen heeft hij zijn status als wereld-dj meerdere malen bevestigd. Zijn residencies in Londons Ministry of Sound, New Yorks Crobar en Ibizas Pacha zijn perfecte voorbeelden van zijn internationale instelling en brede doelgroep. Ook festivals als Dance Valley, Mystery Land, Ultra Music Festival, Creamfields, Global Gathering, Gouchella en feesten als Sensation en Innercity spreken tot de verbeelding.

Natuurlijk zal Sander, samen met zijn vaste vj Mark Pistoor, zijn reputatie als pionier op het gebied van dvdjing eer aan doen. Het op elkaar afstemmen van audio en video tijdens een exclusive dvdj-set zal This Is nt dat beetje extra geven.

This Is you.

This Is me.

This Is quality music for everybody.

This Is Sander Kleinenberg.


Kaartverkoop start binnen enkele dagen via Ticketbox/Ticketonline en bij:
Velvet Music, Oude Binnenweg 121a, Rotterdam
En
Sister Moon, Nieuwe Binnenweg 89b, Rotterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws