Mixed on Air: the third edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Panama* en 3FM bundelen hun krachten, delen hun muziekkennis en trakteren bezoekers op een rijkelijk gevulde line-up. De kunsten van Martijn ten Velden, Shapeshifters, Lucien Foort, Francesco Pico, Nick K, Jip Deluxe en Marcella worden vanavond op de proef gesteld.

De mannen achter Shapeshifters, Simon Marlin en Max Reich, genieten als muzikanten, producers, internationale DJs en label van een dubbel leven. Het ene moment treden ze op bij Top of the Pops, het volgende moment staan ze in de beste clubs ter wereld. In 2005 kregen ze de Best Breakthrough DJs award, een residency in Ibiza en hun residency op hun eigen Nocturnal nacht in The End in Londen. In Nederland is dit duo vooral bekend van hun hits Lolas Theme en Back To Basics. De nieuwste hit van de Shapeshifters, Incredible, is momenteel op 3FM te beluisteren en tevens n van de snelst stijgende platen.

Martijn ten Velden wordt over de hele wereld geboekt om zijn housesets te draaien. Zo draaide hij onder meer in de DJ Magazine arena op de opening van Space in Ibiza. Verder is hij een graag geziene DJ in de Cross, Fabric, Turnmills en Heaven in de UK. Hij wordt gezien als een van de meest enthousiaste DJs; hij lacht, danst en windt het publiek om zijn vingers.




Als resident op 3FM presenteert Lucien Foort ieder weekend LOS.
Als we in de geschiedenisboeken kijken Heeft Lucien een geweldige muzikale achtergrond. Op 9 jarige leeftijd ging hij al naar de muziekschool. Lucien begon op zijn 14e te draaien bij zijn neef Stanley. In 1989 produceerde hij de monsterhit Quadrophonia, die door alle jocks ter wereld werd gedraaid. Op het lijstje van remixes van Lucien staan onder meer Dirty Vegas, Appleton, Kosheen en de Red Hot Chili Pepers. Onlangs produceerde Lucien samen met Martijn ten Velden het nummer Bleep!

Verder wordt de line-up deze avond gecompleteerd met Fransesco Pico, Marcella, Nick K. en Jip Deluxe. Al deze DJs zijn graag geziene gasten bij 3FM. DJ sets van Fransceco, Nick en Jip zijn regelmatig te beluisteren bij Ministry of Beats op 3FM. Marcella heeft iedere eerste zaterdag van de maand haar eigen Marcellas masive momentsvan 21.00 22.00 op Ministry of Beats

De avond is niet alleen live te volgen via 3FM, er worden ook dagelijks kaarten weggeven via dit radiostation.

18 Maart Martijn Ten Velden, Lucien Foort, Shapeshifters, Nick K, Francesco Pico, Jip Deluxe & Marcella met MIXED ON AIR. Deuren openen om 23:00 uur. Koop je kaarten in de voorverkoop voor 12,50 euro bij het Amsterdams Uit Bureau (www.aub.nl) en ervaar het zelf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws