Bekende DJ's draaien voor een langer leven

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bas & Ram, Darkraver, Fausto, Erik van Kleef, Jochen Miller, Mark van Dale, G spot, Rank 1 en vele anderen zullen alles uit de kast en hun platenkoffer halen om er een geweldige, opzwepende en oorverdovende party van te maken. In totaal gaan 28 DJs er in .2 zalen voor zorgen dat er tussen 15.00 en 00.00 uur non-stop gedanst en gefeest kan worden.

De toegangsprijs bedraagt 15 euro. Al het geld komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding, een organisatie die zich inzet voor meer onderzoek naar en betere voorlichting over kanker. KWF Kankerbestrijding wil daarnaast de kans op genezing en ook de kwaliteit van leven van mensen met kanker vergroten.
Naast de DJs zullen ook alle andere betrokkenen belangeloos meewerken aan het feest en zal een deel van de consumptieopbrengst ook naar KWF Kankerbestrijding gaan.

Dance for a longer life is een initiatief van Danceliefhebbers Wim van der Heijden en Mike S (DJ en directeur van.Crazyland org..). Beiden hebben een naast familielid verloren aan kanker. Met hun overleden dierbaren in gedachten zochten zij een manier die bij hen past om mee te vechten tegen kanker. Zo kwamen zij op het idee om te dansen voor een langer leven, om op levenslustige wijze geld in te zamelen ter bestrijding van de levensbedreigende ziekte kanker..

Iedereen is welkom om mee te dansen op zondag 19 maart van 15.00 tot 00.00 uur in Happy Dayzz, Beesdseweg 1A in Culemborg. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.


Voor meer informatie:

Wim van der Heijden (06-26512605)
www.kwfkankerbestrijding.nl
www.happydayzz.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws