Jack vs Lars

Partyscene Redactie | 22 februari 2006
headlines

fire special edition

In de Kerkzaal vormen residents Marnix en Sebastien Léger de basis. Daarnaast zijn Jack en Lars aanwezig. Wie?

Jack Garotta, geboren in de oudste stad van Frankrijk, is een man van vele talenten. Hij had de keuze zijn professionele tenniscarrière te voltooien, wat hem ongetwijfeld veel roem én poen had bezorgd. Maar nee, Jack wilde deejay worden en wel een deejay uit Marseille. Echte Fransman als hij is, vond hij zijn ware liefde in de house. Een stijl waar Jacques zijn gehele hart in stopte en een emotionele vibe door de clubwereld stuurde.

Naast deze Jack de Marseille zal Funk d’Void Hotel Arena op haar grondvesten doen schudden. Het vergde enige aanpassing, maar het verruilen van zijn geboortegrond Schotland voor het mediterrane Barcelona heeft hem uiteindelijk goed gedaan. De uit een Australische moeder en Zweedse vader geboren Lars Sandberg is voor de echte Lovelander geen onbekende, deze muzikale held stond namelijk enige jaren geleden op het programma van Rise.

De Tuinzaal is ditmaal in handen van de vooruitstrevende organisatie Electronation. Zij zullen drie helden uit eigen stal de sound van de avond laten bepalen. Terry Toner, Herr Arter en Mason staan hier achter de decks en maken er een mooi feestje van.

De deuren zijn geopend van 22:00 uur tot 06:00 uur. Kaarten a € 20,- zijn nog te verkrijgen bij de volgende voorverkoopadressen: Hotel Arena, Spoiled, Restaurant Kitsch, Outland Records en www.beep.nl.

Win hier op Partyscene bij de winnen sectie een goodie pakket van Loveland met daarin de Careful Digit Cd en een exclusief fire-shirt! En check voor meer prijzen de nieuwe fire! site: www.loveland.nl/fire

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws