Fruitig feestje

Partyscene Redactie | 16 februari 2006
headlines

fruitEn niet zomaar een editie van The Fruit, maar deze keer de glamour edition. Trek dus op vrijdag 3 maart niet je gewone kloffie aan als je naar Club Noa gaat, maar kleed je in je mooiste gewaden en pakken en maak het af met je fraaiste sieraden. Dan kun je de hele nacht genieten van rijk vloeiende champagne, sushi en natuurlijk goede muziek.

En die muziek komt van Sidney Samson, die al hoge ogen gooide in het clubcircuit met grote hits als Nobody Move en Rock This en zijn nieuwste track Girls staat nu ook weer hoog in de hitlijsten. Speciaal voor deze editie van The Fruit heeft de dj het nummer Till U Get Enough geproduceerd, dat je kunt horen op de website. Naast Sidney zal 538 dj Lindo Duvall als Dirty Duke zijn platen komen opleggen en ook Noa resident Dani-L en Fruit-resident dj Prodice staan achter de draaitafels. En er is ook kunst, want kunstenaar Mike Clark zal ter plekke een glamour schilderij maken op een groot doek.

Het feest begint om 23.00 uur en duurt tot 05.00 uur. Kaarten kosten zes euro. Je kunt ook speciale VIP tickets kopen, die te bestellen zijn via info@the-fruit.nl. Voor de randstedelingen onder jullie, er gaat vanuit ’t Gooi ook een bus naar Leeuwarden. Kaarten daarvoor kosten 17,50 euro en die zijn via hetzelfde e-mailadres te bestellen.

Kijk voor meer info op www.the-fruit.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws