Digital Overdose Sporthallen Zuid Reunion

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De geboorte van het eerste Indoor Festival is een feit.
Op 18 maart 2006 blikken we nog nmaal terug; dit is de Sporthallen-Zuid Reunion.

THE REUNION
De oude ISP-crew heeft speciaal voor de nmalige Reunion de koppen bij elkaar gestoken om te laten zien waarom Digital Overdose zijn niet te evenaren historie status behaalden.

Geheel in stijl van de memorabele Sporthallen-Zuid events nemen de maar liefst 8 hallen van de USC Boelelaan je mee in een reis door verschillende culturen, muziekstromingen en alle andere aanverwante dimensies. Buiten de destijds vooruitstrevende decoratie en show elementen, wordt dit aangevuld met een indrukwekkende entourage van het nieuwste op het gebied van licht, geluid en visuele techniek.

Op de vraag waarom Digital Overdose terugkeert laat organisator Raymond Oostendorp het volgende weten:

Digital Overdose heeft altijd als doel het eenheidsgevoel, saamhorigheid, vermaak en gezelligheid aangehouden. Als ik rondloop op de mega grote feesten, voel ik me vaak verloren tussen al die duizenden mensen. Bij Digital Overdose is er overal wel wat te doen. Sterker nog; er moet zelfs overal wat te doen zijn lettende op decoratie en sfeer.
Het is tijd om Digital Overdose terug te brengen en samen met de bezoekers te laten zien dat het gevoel er nog is.

DE ZAALINDELING
In tegenstelling tot de hedendaagse grootschalige evenementen is Digital Overdose qua opzet altijd veel intiemer en minder voorspelbaar geweest. Een belangrijke rol hierin wordt vervult door de zaalindeling. De indeling is zoals een vereiste bij een Reunion afgeleid van de Sporthallen-Zuid. Gevarieerd, uniek en stoer.Zie hier de 8 geprogrammeerde dikke hallen van de USC Boelelaan:

HALL 01: HARDCORE
HALL 02: TECHNO/PSY TRANCE
HALL 03: CLUB CLASSICS
HALL 04: DRUM & BASS
HALL 05: CHILL-OUT
HALL 06: VIP 01 _ ACID WAREHOUSE
HALL 07: VIP 02 _ COCKTAIL LOUNGE
HALL 08: THEATER SUITE

LINE-UP
Nu, ruim 6 jaar na het laatste ISP evenement zijn de verwachtingen voor de aangekondigde renie hoog gespannen. Het enige feest met gabbers op de Drum & Bass, zwevers op de Hardcore, Clubbers op de Techno-Trance/Goa. Geen vooroordelen en een met een gezamenlijk doel: unity!

Vanaf nu zal de line-up geleidelijk worden gereleased. Verwacht veel namen van Amerikaanse bodem en Trancecore breinen in de Main varirend tot de grondleggers van de pure house sound in de Club Classics Hall. Drum & Bass en Chill-Out ontbreken zijn promominent aanwezig en de Immortality houdt zich zoals gebruikelijk bezig met de onsterfelijke muziek gebracht door een scherpe selectie nationale en internationale grootheden.

De eerste 6 namen uit de in totaal meer dan 40 DJs, Live PAs, acts en shows tellende line-up zijn:

HALL 01 . HARDCORE:
LEVIATHAN LIVE [Cenobite, NL] ENGLISH MUFFIN [Industrial Strength, USA] - MANU LE MALIN [46 Records, FR]
DANO [Mokum, NL - LENNY DEE [Industrial Strength, USA] - PCP A.K.A. RAVE CREATOR [ACA, DE]

Later deze week volgt het volgende gedeelte van de line-up.

Via de website van Digital Overdose oefen je zelf invloed uit op de programmering. De organisatie heeft een aantal set-tijden vrij gehouden, waar je middels een poll kan stemmen en simpelweg de artiest met de meeste stemmen aan de line-up zal worden toegevoegd.

DIGITAL INFORMATION SOURCE
Een zeer uitgebreide digitale informatiebron omtrent het evenement vind je binnen een week online.
Dit platform bied je een compleet overzicht van de voorgaande DO flyers, releases, interviews en exclusieve video reportages.
Ook uitgebreide artiesten info, alle logistieke zaken, polls, een forum en veel, heel veel extras.

Net zoals toen, wordt er een speciale Member-Pass ontwikkeld. Zelfde stijl, zelfde privileges.
Om oude glorie te eren, ontvangen de eerste 50 Member aanmeldingen een gratis entree kaart.

De info omtrent de Pass lees je spoedig op de digitale informatiebron: www.digitaloverdose.nl

VOORVERKOOP INFORMATIE
Zaterdag 4 februari gaat de voorverkoop van start. De voorverkoop loopt uitsluitend via de Ticketbox-outlets en alle filialen van de Free Record Shop. Wel heb je de mogelijkheid online te bestellen op Ticketbox.nl of tenreserveren via 0900-93 93 [ 0,45 p/m].

Prijs reguliere ticket : 40,- [excl. fee] - Min. Age: 18+ / Max. 4 tickets p/p.

Prijs VIP ticket : 65,- [excl. fee] - Min. Age: 21 + / Max. 2 tickets p/p.
Unlimited drinks & many more privileges.

Het bezoekersaantal is in het kader van de Reunion gelimiteerd. Aangezien de enorme animo voor deze nmalige Reunion, adviseert de organisatie net zoals toen, op tijd je ticket te bemachtigen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws