Eerste editie van Seen was een knaller!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De eerste editie zal vol, ging los en heeft SEEN met n klap op de kaart gezet tussen alle andere grote feesten in de stad. Zelfs nu nog fluisteren mensen hoe tof het was. Zorg dus dat je er de volgende keer vroeg bij bent want het wordt weer een knaller!

SEEN visual music vindt plaats in beide zalen van Hotel Arena.
The Pixeldisco: Is de kern van de avond: Hier zullen resident DVDJs OFF THE WALL op meer dan 70 m2 projectie doek de coolste videoclips live in elkaar mixen. Het DVDJen zoals Off The Wall dat doet is nieuw in het uitgaan... Beelden worden live gemixed waardoor je een visueel spektakel te zien krijgt dat gelijk loopt met de muziek die je hoort. Dexter vindt dat deze techniek alleen goed tot zijn rechtkomt als hij groots wordt uitgevoerd vandaar 70m2 projectie doek. Je staat dus letterlijk in je favoriete videoclips te dansen. Van 50 Cent tot Rolling Stones, van Kylie Minogue tot Robbie Williams er komt echt van alles voorbij! Ook draaien in deze zaal Lars Dals, Joshua Walter en gast DJ Jaziah.

Molotov: In de tuinzaal is er een electronisch avontuur met de twee snelst opkomende DJs Philip Young en Terry Toner. In de Tuinzaal kan je 4 uur lang non-stop rocken op kredietwaardige, knallende Electro, House & Minimal verzorgd door deze twee Allstar DJs.



Wil je zelf zien wat Off the Wall precies doet check dan:
www.weareoffthewall.com
Ga naar showcase en check it yourself!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws