Club Dj Vu White & Light (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wij gaan op zondag 8 januari Oud en Nieuw nog eens vet overdoen met een spetterende fullcolour lasershow Er komen maar liefst tien lasers te hangen door de hele zaal, die voor een spectaculaire lichtshow zullen zorgen, die nog niet eerder in Nederland is vertoond. Natuurlijk zal er ook weer mooie decoratie zijn om de licht show en sfeer te benadrukken.

Daarom vragen we ook aan iedereen om in het wit (dresscode!) te komen, zodat al die mooie kleuren en lichten goed uit zullen komen. Neem maar je partyzonnebril mee, want je zult verblind worden door al die mooie lichten en effecten. Ook zullen er een aantal kadootjes worden uitgedeeld in het teken van White&Light dus vroeg komen!! Deze episode van Club Deja vu zal niet alleen Bas van Bas&Ram een Zonnebril dragen!

De line-up is deze aflevering weer een regelrechte superhit met Yves DeRuyter (Bonzai Classics) uit Belgie,DJ JP (Trancebuddah/HQ Classics), G-Spott met zijn beste eigen producties en zijn Lexion classics, Mike S met zijn meest sexy Crazyland Classics en dan nog jong talent Melvin Warning, die de boel flink zal opwarmen met zijn typische club classics sound.

Het komende jaar zullen we Club Dj Vu anders gaan invullen en beleven. Dus geen Clubs en Labels meer uit het verleden. We laten een frisse nieuwe wind waaien door Dj Vu. Nog wel zoals jullie van ons gewend zijn met een super line-up van top djs en hun trance classics in de main zaal, maar dan iedere maand met een losstaand waanzinnig thema. Zo beginnen we het nieuwe jaar dus met het White & Light thema met witte dresscode & spectaculaire licht en laser show. En voor de komende maanden zijn er nog meer spraakmakende themas die jullie kunnen verwachten zoals; Mythology, Grand Circus en Welcome to Hollywood, met elk hun eigen sfeer en decoratie. zodat jullie je elke Dj Vu weer in een andere wereld zullen wanen!

Ook de 2e area, voorheen de Bliss zaal, gaat zich vernieuwen: hier zullen iedere Dj Vu nu inplaats van de nieuwste grooves de beste houseclassics gedraaid gaan worden. Voor de 1ste editie van 8 januari zijn dit de djs Bruze, Ron Studs en niemand minder dan Ronald Molendijk.



Wij wensen alle trouwe vaste en alle nieuwe Dj Vu partygangers een heel goed nieuw partyjaar toe! Wij bijten daarbij alvast het spits af op zondag 8 januari met Club Dj Vu White & Light. So dress white and let yourselves be blinded by the most spectacular colours and lights. Neem je partyzonnebril maar mee dus naar the one and only Club Dj vu, the First and the Best!

Party: Cub Dj Vu White & Light
Location: Happy Dayzz, Beesdseweg 1a Culemborg
Date: zondag 8 januari 2006
Time: 15.00- till late???
Entrance: 13 euro
Dresscode: White
Age: 21+
Websites: www.happydayzz.nl www.bas-ram.com, www.clubdejavu.org

Op fresh fm deze maand bij Bas&Ram te beluisteren!!

2-1 Gleave aka Coast 2 Coast (ierland)
9-1 Dazzle
16-1 Melvin Warning & Artento Divini
23-1 Ernesto & Bastiaan
30-1 Mike S


Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws