Josh Wink te gast bij clubavond DJBroadcast (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als buitenlandse gast is de Amerikaanse DJ Josh Wink uitgenodigd.

Josh Wink komt van origine uit Philadelphia, aan de Amerikaanse oostkust. In 1994 richtte hij met King Britt het label Ovum op, dat sindsdien is uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde house labels uit de States. Een jaar later brak hij internationaal door met de acid klassieker Higher States Of Consciousness. Andere bekende club tracks van Wink zijn ondermeer Liquid Summer, Dont Laugh, Im Ready, Hows Your Evening So Far en Superfreak.


Josh Wink...

De Nederlandse bijdragen komen van DJs die al geruime tijd actief zijn in het clubleven en in een underground kringen een naam hebben opgebouwd. Darko Esser programmeert techno (Planet Rose) en drum n bass avonden (Jungle Galaxy) voor de Nijmeegse club Doornroosje. Daarnaast is hij een van de mensen achter het Nijmeegse label Wolfskuil. Ook produceert hij eigen tracks, zijn meest recente release is Laku Noc Gasna, uit op Wolfskuil.

Nuno dos Santos is onlangs door de vakjury van de Release Dance Awards uitgeroepen tot het meest belovende talent van 2005. Onder eigen vlag en als onderdeel van het Full Spectrum collectief beijvert de sympathieke jock uit Utrecht zich al langer voor de betere underground muziek, denk aan minimal, electro en Italo altijd groovy, altijd dansbaar. Daarnaast is Dos Santos een van de vormgevers van het DJBroadcast Magazine.

Benny Rodrigues uit Rotterdam is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een van de meest gevraagde club DJs van Nederland. Hij draait groovy house & techno en zet daarmee wekelijks dansvloeren tot in iedere uithoek van Nederland in vuur en vlam. Rodrigues heeft een goed oor voor de betere dansmuziek en is bovendien een uitgesproken publiekslieveling.

DJBroadcast is een dagelijks ververste website en een tweemaandelijks magazine over (electronische) dansmuziek en clubcultuur. Het magazine oplage 35.000 - is gratis verkrijgbaar bij 600 verdeelpunten in heel Nederland, waaronder alle vestigingen van Free Record Shop en alle vinylspeciaalzaken.

Zaterdag 10 december
Club Poema, Utrecht

Tijd: 23.00-06.00
12,50 (voorverkoop), 15 (aan de deur)
VVK: Ticketbox en Free Record Shop

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws