Acid Wars The Big One

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Amerikaan Woody McBride (alias DJ ESP) begint zijn Europese live tour op Acid Wars. Niet alleen staat hij sinds lange tijd weer in Nederland, ook zal hij voor het eerst live zijn producties ten gehore brengen. Hieronder bevinden zich ongetwijfeld zijn nieuwste releases op het Communiqu en Expanded label.

De andere primeur zal afkomstig zijn de Eindhovense zuurhoofden van de Acid Junkies. In september kwamen zij met de eerste release in de Acid Plant reeks. Op deze avond zullen zij het vervolg daarop voor het eerst ten gehore brengen! Daarnaast kunnen we uiteraard rekenen op het bekende speakers afranselen van deze heren met de bekende acid techno voorzien van een industrieel randje en het nodige 303 werk!


Woody Mc Bride...

De rest van de avond wordt gevuld met Oliver Bondzio van de Duitse acid formatie Hardfloor en Acid Wars resident-dj Man At Arms. Hij zal enkele exclusieve unreleased tracks vanaf zijn Final Scratch machine de zaal in smijten! De visuals zijn afkomstig van het Full Ephect VJ Team en de aankleding in de kenmerkende Acid Wars stijl. Alle elementen zijn dus aanwezig om de lekkerste acid te serveren op het juiste geluidsniveau. Hard and merciless; this is the big one!

Datum: zaterdag 17 december 2005
Locatie: Effenaar
Aanvang: 23.00 uur
Entree: 11,-
Website: www.effenaar.nl
VVK: Kaarten zijn verkrijgbaar bij de grotere postkantoren, de GWKs, VVVs de Ticketlijn(0900 300 1250), alsmede de kassa van de Effenaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws