Er is weer techno

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met een spetterend live optreden van Fixmer en McCarthy, een DJ set van K.Cee en een back to back DJ set van residents U-Man en -X-X-X-.

Terence Fixmer is voor de technofans natuurlijk geen onbekende. Een vette sound en super producties. Samen met Douglas McCarthy treedt hij aan voor een live optreden. McCarthy is de voorman van Nitzer Ebb, een band die tot de grootste in zijn soort gerekend mag worden en op n lijn staat met bijvoorbeeld Front 242. Daarmee gelden zij als voorloper van de hedendaagse techno. Vele technoproducers sampleden McCarthys rauwe schreeuwstem dan ook uit nummers als 'Let your Body learn' en 'Control I'm here'.



Na de live show van Fixmer/McCarthy houdt het feest echter niet op. Uit het hoge Noorden komt DJ K.Cee over, die de perfecte combi van techno en haar voorloper draait! Inmiddels is hij bekend om zijn sets op feesten als Shockers, Awakenings en Mystery Land. Hij bracht ook releases uit op labels als Skunkworks, ReRun Records en ID&T. Samen met DJ Mischa deed hij het project Kreislauf op het Body:Art:Form label.

De avond start met een uitgebreid festival dat in het teken staat van de voorloper van techno, Electronic Body Music(EBM) Voorafgaand aan Fixmer/McCarthy draaien DJ -X-X-X- en U-Man back to back een zinderende set van EBM tot techno. Als je naar het festival komt heb je bovendien gratis toegang tot deze techno avond!
Dus hou je van techno en wil je ook eens beleven hoe de voorloper van techno klinkt? Zorg dan dat je erbij bent!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws