back2school x-mass edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is inmiddels traditie dat op kerstavond het meest legendarische evenement van b2s plaatsvindt: back2school. B2S heeft de uitnodiging van Supersized van harte aangenomen om de kersteditie van haar oudste concept bij Outland te laten terugkeren.

Terugkeren? Yep. In het verleden was het karakteristieke pand waarin Outland nu huist, namelijk ook het domein van back2school. Omdat de organisatie vindt dat het feest het best tot haar recht komt in deze toplocatie, is zij blij dat ze nu weer hier terecht kan. En dat zullen de bezoekers weten ook!

Want heel Outland zal tijdens deze avond flink op haar grondvesten gaan trillen. Wie en hoe? Ok, komt ie dan: in de Mainworld staat de typische back2schoolsound geprogrammeerd. Met uiteraard de grondleggers van back2school zelf; de legendarische djs Rob & Paul Elstak. Om het feest in de Main af te maken, komen ook Darkraver, Panic, Stanton en Pavo de Kerst van 2005 een stevig begin inluiden.

De Underworld, oftewel de kelder, staat tijdens kerstavond in het teken van de early rave. Hier zullen de scratchmeesters Vince en The Viper, Bonzai legende Bountyhunter en Isaac de speakers opblazen waarbij laatstgenoemde uiteraard zijn oude klappers als Bad dreams, I wanna be a Gabber, baby en We like Marihuana zeker niet zal vergeten mee te nemen. Was dat het in de Under? Nope. De Oude Club X resident DJ Yves komt namelijk ook alvast kerst in Outland vieren met in zijn kielzog Lars, lid van het legendarische Forze DJ Team.

De Upperworld tenslotte wordt gehost door MC Lunapark. In deze koepel met geweldig uitzicht (en misschien wel bedekt door sneeuw) brengen artiesten als Miss Monica, 2 OClock Ron de crme de la crme van de club classics. Oud La Xala residents Enrico en Ton TB zullen alle oude klappers uit dat tijdperk laten horen.



Klinkt goed he? Is het ook, geloof ons. En aangezien in het verleden is bewezen dat back2school altijd in de voorverkoop nagenoeg was uitverkocht, raden wij je aan om op tijd een kaartje te kopen (kost je in de vvk 24,00 euro, ex presale fee). De voorverkoop is inmiddels begonnen via www.ticketonline.nl en via de verkooppunten van Ticketbox en de Free Record shops. Meer informatie over het feest kan je vinden op de website van b2s: www.b2s.nl


Algemene informatie:
Datum: zaterdag 24 december 2005
Naam: back2school
Locatie: Outland Rotterdam
Tijd: 22:00 06:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws