A.S.S. invites OnlyDance

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de hardere techno edities van A.S.S. in september en oktober, is het vrijdag 11 november weer eens tijd voor een echte groovy & funky house editie met een line-up om van te smullen. DJs Erick E en Laidback Luke zullen namelijk beiden te bewonderen zijn achter de draaitafels van de Boerderij te Zoetermeer. Ze zullen worden bijgestaan door DJ El Duardo, MC Zo Xenia en VJ Fury in de grote zaal en de band Erocktica in de tweede zaal.

Dat dachten A.S.S., de clubavond van Boerderij in Zoetermeer en online dance magazine OnlyDance.nl ook. A.S.S. Invites OnlyDance is dan ook een logisch vervolg op de editie in januari jl. Dit feest was op alle fronten een zeer geslaagd feest. De beste kwalitatieve house in verschillende genres, erg veel gezellige en leuke mensen en een ontspannende feestvreugde. De verwachting is dat deze kenmerken weer aanwezig zullen zijn tijdens A.S.S. invites OnlyDance.

Erick E. is al vanaf halverwege jaren negentig een van de bekendste allround club-dj's in Nederland, die op veel grote feesten draait. Vrouwen vallen voor zijn looks, mannen voor zijn coolheid maar zijn muziek blijft al meer dan 10 jaar van een hoge kwaliteit. Zijn lange carrire heeft nieuwe impulsen gehad met eigen releases zoals zijn recente hit 'Boogie Down' en zijn eigen meer dan succesvolle clubavond Sneakerz.

Naast Erick E. zal ook Laidback Luke zijn opwachting maken. Hij zette de Boerderij in januari jl. al op zn kop met zijn mix van house, rock, groove en electro. Het is even vrij stil rond de sympathieke Luke maar met zijn recente EP's en het aankomende album zal dat snel over zijn.

El Duardo, resident van OnlyDance zal deze avond de zaal opwarmen waardoor de aanwezige bezoekers zeker in de stemming komen voor de twee Nederlandse grootheden.

De gehele avond zal begeleid worden door VJ Fury en MC Zo Xenia. De band Erocktica zal bezoekers een warme show geven in de kleine zaal. Kiss deed het al in de jaren 70 Een theatrale, over de top, visuele pop en rock n roll sensatie. Er is wel een verschil tussen Kiss en Erocktica, Erocktica brengt sex en sensuele showtinten. Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen naar deze huiverende show! Meer info over dit event is te vinden op www.boerderij.org en www.onlydance.nl.

Vrijdag 11 november 2005
A.S.S. invites OnlyDance
DJs Laidback Luke, Erick E, El Duardo, MC Zo Xenia, VJ Fury, Erocktica (live)
Toegang 7,50 euro (voorverkoop; excl. servicekst) / 11,- euro (avondkassa)
Tijd: 23.00 - 04.30 uur

Locatie: Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer

Voorverkooppunten:
TicketBox (landelijk, o.a. Free Record Shops)
Cotton Company - Zoetermeer
Party Point - Zoetermeer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws