Bob Sinclar in het zand

Partyscene Redactie | 4 november 2005
headlines

bob sinclar the sand

Terwijl de regen tegen de ramen striemt en je paraplu al 3 keer kapot is gewaaid, kan je komende zondag ook gewoon naar het strand gaan. Een overdekt strand wel te verstaan.

Komende zondag 6 november opent namelijk in Amsterdam een wel heel speciale,nieuwe hotspot haar deuren. The Sand is een indoorstrand met ruim 30.000 kubieke meter zandwaar de zon nooit ondergaat en je alle dagen van het jaar verschillende beachsporten kunt beoefenen. Ideaal voor in deze herstige dagen dus. Vergeet het kuuroord en de zonnebank en ga lekker naar het strand in de winter!

Speciaal voor deze opening zulleninternationaal vermaarde deejays Bob Sinclar en Phats & Small voor een spectaculaire beachparty zorgen. Dus dansen met je tenen in het zand op groovy beats en funky ritmes. Ook Nederlandse helden als Roog, Ricky Rivaro en de mooie vocaliste Lex Empress zullen tijdens Sundayz, zoals het feest gedoopt is, op het indoorstrand aantreden.

Het feest begint al om 16.00 en je kan je kaarten a 21,50 via beep bestellen. Je vindt The Sand aan de Rhôneweg 36 in Amsterdam, vlakbij Sloterdijk. Check voor meer informatie de site thesand.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws