Vier uur Tom Harding

Partyscene Redactie | 21 oktober 2005
headlines

tomharding

De voormalige columnist van Partyscene gaat op zaterdag 5 november een 4 uurs set verzorgen in het nieuwe Patronaat in Haarlem. En jij kan samen met ‘m achter de decks plaats gaan nemen en de zaal plat draaien.

Deze week gaven we je al informatie over de Dutch DJ Day tijdens de ADE. Daar kan je tips krijgen van DJ’s als Derrick May en Dave Clarke over hoe je ooit ook kan doorbreken. Maar het kan veel sneller! Als je een top hardhouse demo weet aan te leveren kan je 5 november al plaats nemen naast 1 van de pioniers van de harddance: Tom Harding.

Tom Harding brak in Nederland door dankzij zijn residentie op de High Quality feesten van UDC in de Amsterdamse Melkweg. Eén van zijn persoonlijke hoogtepunten van het afgelopen jaar was zijn spetterende optreden tijdens Sensation Black en natuurlijk zijn vaste sets op Dance Valley. Tom kan met gerust hart een pioneer in de hardhouse-scene van Europa genoemd worden. Op 19 jarige leeftijd reeds draaide hij met grootmeesters in de dance zoals Carl Cox en Laurent Garnier. Na een uitgebreide tour door ondermeer Australië en Azië kunnen we hem nu weer op eigen bodem zien met een extra lange set van vier uur in Noord Holland’s nieuwste poptempel.

Tom is dus op zoek naar jonge talentvolle DJ’s om de zaal voor hem op te warmen. Voor jonge talenten die het verder willen schoppen is dit dé grote kans. Je kan een demo sturen naar het volgende adres:

Tom Harding
c/o Thinc management
20 Windsor court, Victoria terrace
Clifton and Bristol BS8 4 LJ
United Kingdom

Demo’s moeten minimaal een half uur tot een uur duren en voorzien zijn van een volledige tracklist. Tom zoekt een DJ die opbouwend draait, hou daar dus rekening mee. Voor meer info of vragen over de wedstrijd kun je mailen naar info@cb-bookings.com ofedward@thincdjs.com  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws