iPod Party jarig

Partyscene Redactie | 19 oktober 2005
headlines

ipodpartyOp zaterdag 26 november 2005 bestaat de iPod party precieséén jaarin Nederland en dat gaat gevierd worden. Na de eerste editie in het Gem museumin Den Haag, de editie in de Amsterdamse RAI en die op het strand zal het Haagse museum opnieuw het decor vormen van een spetterend feest.

Organisator Bryan Smiet over het fenomeen:

”Het mooie van de iPodParty is dat het is ontstaan door de gebruikers zelf. De eerste echte iPodparty werd begin 2003 in New York door het dj-duo Andrew Andrew georganiseerd, waarna Londen het idee oppakte. Wereldwijd worden nu overal parties gegeven en dit is pas het begin. De eenvoud van de iPod samen met de creatieve geesten van Mac-gebruikers heeft een heel nieuw platform ontwikkeld, waar jong en zeker ook ouder in de gelegenheid wordt gesteld om samen met andere iPod en muziekliefhebbers een nieuw soort van feesten neer te zetten waarin niet de DJ maar juist het publiek centraal staat. Onder het mom van 'your 15 minutes of fame' krijgt iedereen op de iPodParty de kans om een nummer op te zetten. Het idee van plaatjes op een feestje draaien stamt uit het midden van de vorige eeuw. Maar door de komst van de iPod is het weer helemaal terug van weggeweest”. 

Als je mee wilt doen stuur dan een mailtje met als onderwerp “iDJ” naar: ipodparty@mac.com. Er zal een voorselectie gemaakt worden en er zijn slechts 8 plaatsen, dus weer er snel bij! De hoofdprijs is namelijk een echte wanna-have, nog niet te koop maar al weltewinnen, de iDJ mixer van Numark twv. € 340,–! Ook als bestgeklede man of vrouw kan je op 26 november in de prijzen vallen. Dus trek je hipste outfit aan, hang je iPod aan je oor, en rock die dansvloer!

Toegangskaarten à € 7,50 kunnen ook via mail worden besteld enzijn vanaf
volgende week te koop bij het Haags uitburo en het Gem museum.
Voor meer info en voorverkoopadressen check: http://www.ipodparty.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws