Desyn Masiello op Earth

Partyscene Redactie | 14 oktober 2005
headlines

desynVanavond, vrijdag 14 oktober, nodigt Earth Desyn Masiello uit voor een speciale 3 uurs set in de Melkweg. Desyn wordt wereldwijd ook wel gezien als onofficiële opvolger van Sasha door zijn unieke epische sound. In de Melkweg, Max zaal, staan daarnaast initiator Per en debutant Onno.

Het is een druk jaar voor Earth op internationale boekingsmarkt. Eerder dit jaar stonden onder andere Lee Burridge, The Scumfrog, Hernan Cattaneo en DJ Pierre op het programma. Deze keer is Desyn Masiello aan de beurt. Hij is nog maar vrij kort actief als DJ, want.in 2000 werd hij in London ontdekt en gepresenteerd als groot talent. Na enkele buitenlandse boekingen werd hij opgemerkt door Deep Dish die hem direct zijn gaan supporten via het eigen Yoshitoshi label. Hierop bracht Desyn ook zijn eerste mix album ‘In house we trust’ uit.

Desyn’s brede muzikale visie heeft hem in vijf jaar tijd over de hele wereld gebracht. Hij mixt in zijn sets over grenzen met house classics, deep, tech, funky en progressive tracks in één hete brei, zijn stijl wordt vooral vergeleken met Sasha. Begin dit jaar bracht hij zijn eerste Bedrock mix album uit op het label van John Digweed, hij heeft hiermee een dermate goed album afgeleverd dat hij in september 2005 met deel twee hiervan komt. In de Melkweg zullen hiervan dus wel wat soundbites gegeven worden.

Nieuw op deze earth is Onno. Deze jonge talentvolle Nederlandse DJ maakt zijn debuut op Earth. Onno is al enkele jaren flink aan de weg aan het timmeren met succesvolle producties op Little Mountain Records, het label van Sander Kleinenberg, Magnetik Records van John Creamer en recent een remix voor the Scumfrog & Cevin Fisher samen met zijn producersmaatje Roccomundo. Hij werdt in Nederland bekend via zijn residency op Chemistry, daarnaast stond hij recent nog in Miami, Parijs, Warschau en Helsinki. Hij omschrijft zijn stijl zelf als: deep flowin’ uplifiting house met tribal and progressive invloeden.

Host van de avond is MC P-Pholl, Roger Muskee verzorgd aardse visuals en voor de interactieve omlijsting zijn de performers van Luid & Duidelijk op hun geheel eigen manier aanwezig of afwezig!?

Het feest begint vanavond om 22.30 en zal tot 05.00 doorgaan. Entree is 17 euro.
Check voor meer informatie: http://www.earth-link.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws