Kapsones!

Partyscene Redactie | 4 oktober 2005
headlines

mustafaHelaas! Wegens omstandigheden kan Benny Rodrigues niet optreden tijdens het 1 jarig bestaan van Kapsones in Club Silly. Maar niet getreurd, Kapsones zou Kapsones niet zijn zonder een waardige vervanger. Die is gevonden in de vorm van niemand minder dan dj Mustafa. Mustafa is geboren en begonnen als dj in San Francisco, tegenwoordig pendelt hij heen en weer tussen de VS en Nederland.

In Nederland is hij als dj een graag geziene gast bij bekende organisaties als Loveland en Wicked Jazz Sounds. Als producer is hij ontdekt door de godfather van de house music, Tony Humphries en heeft hij producties uitgebracht op het Subliminal label van Erick Morillo. Een bezoek om naar uit te kijken dus!

Bovendien vindt er tijdens Kapsones een spetterende modeshow plaats onder de naam KAPSONES 1 YR FASHION TO THE RESCUE. Deze modeshow begint om 01.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd binnen bent. Deelnemende winkels zijn PUURR, die haar favoriete mannen- en damesmode laat zien en Paars Lingerie, die haar beste ondergoed voor mannen tentoonstelt.

Merken die tijdens de modeshow voorbij zullen komen zijn Meltin Pot, Danielle Alesandrini, Revolution, Diesel style lab, Frankie Morillo, Dolce & Gabanna, Nike & Calvin Klein…

Kapsones 1 Year Anniversary
Zaterdag 8 oktober 2005

Dj’s Mustafa (U.S.) & Fetish Ferdi
Entree: 10 Euro
Club Silly Symphonies
Grote Marktstraat 10
Den Haag

www.sillysymphonies.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws