Het is weer voorbij die klote zomer!

Partyscene Redactie | 9 september 2005
headlines

Om de karige zomer alsnog goed af te sluiten verhuist het beruchte Fucque Les Balles op zaterdag 24 september naar het Bloemendaalse strand.

StrandbalIn beachclub Bloomingdale zal Meubel Stukken samen met fotograaf Erwin Olaf onder de naam Fucque Les Strand Balles een wervelende fuif neerzetten. Onder het motto “Het is weer voorbij die klote zomer!” zullen artiesten en DJ’s zoals The Discotwins, Arjan Ederveen, Joost van Bellen, DJ Hoertje, Jack Undercover, Victor Coral en een zeer speciale Mysteryguest aantreden. Vanaf 17.00 kan je los op twee dansvloeren en in een grote tent. Dus ook met minder goed weer is het goed toeven aan het strand. Daarnaast kan je veel ballonnen, confetti, een schuimmachine en een heuse hottub verwachten. In dit compleet gestoorde circus der wansmaak zal je niet opvallen, mits je je aan de “Venetie meets Rio meet Limburg” dresscode houdt uiteraard.

Kaarten zijn voor een pittige 30,- euro te verkrijgen bij onder andere Ticketservice, VVV en de grotere postkantoren. Maar een groot gedeelte van de opbrengsten zal gelukkig naar de Veilige Haven gaan, een opvanghuis voor jongeren met een moslim achtergrond met homo-, bi- of transgender gevoelens. De ongetwijfeld even bizarre after zal te vinden zijn bij Studio 80 te Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws