Twee technotoppers in het land

Partyscene Redactie | 1 september 2005
headlines

Twee technotoppers in het land
Derrick May en Cari Lekebush zijn komende maand weer in ons midden. De 'Godfather of Techno' en de Scandinavische meesterchef zijn respectievelijk op Batbeats en Traffic te bewonderen.

De uit Detroit afkomstige May zal op zaterdag 24 september een exclusieve Brasilian live set ten gehore brengen in de Tilburgse 013. Op deze twaalfde editie van Batbeats zal hij samen met festivalkoning Benny Rodrigues de latino in je wakker gaan maken. Derrick heeft zijn eigen platenlabel Transmat en is in 2004 samen met Kevin Saunderson onderscheiden met een International Achievement Award, de hoogste culturele onderscheiding van de Amerikaanse staat Michigan. Check www.batbeats.nl voor verdere info.

Een week later kan je van de Zweedse technoheld Cari Lekebush gaan genieten. Op vrijdag 30 september zal hij op Traffic 3 uur lang het technoverkeer gaan regelen in de Amsterdamse Melkweg. De drukke producer zal ondersteund worden door Bart Skils. Deze oprichter van Traffic, Mono en Voltt heeft in relatief korte tijd het land veroverd, en zal vanavond met mede resident Lauhaus met een gevarieerde set het publiek blijven boeien. Meer info is te vinden op www.traffic.cc

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws